Vicevi
Re: Vicevi
Otac, mati i sin bili na kupanju. Kaže otac sinu: "Hajd vidi ima li koga na drugoj plaži" Mali ode, a otac odmah poÄÂe "odraÄ‘ivati" posao sa mamom. Ali, mali se odjednom vrati i uhvati ih na djelu: "Tata, Å¡ta to radiÅ¡?" - "Paa..pumpam mamu da se ne ispuÅ¡e" - "Ahaaa, to je i poÅ¡tar radio neki dan. On je ÄÂak nakon Å¡to ju ...je napumpao, liznuo par puta da vidi da li gdje puÅ¡ta"
Mujo i Haso kupili psa ptiÄÂara i otiÅ¡li u lov. ÄŒitav dan nisu niÅ¡ta ulovili. UveÄÂer Haso, mrtav umoran, govori: "Mujo bolan, ili ovo nije pas ptiÄÂar, ili ga mi ne bacamo dovoljno visoko.."
DoÅ¡ao Englez turist u Neum, davi se u moru i zapomaže: "Heeelp! Heeelp!" Na obali sjedi Mujo i dovikne mu: "Eto ti, bolje da si uÄÂio plivati, nego strane jezike"
Razgovaraju Mujo i Haso: "Haso, ima u Sarajevu jedan hotel, jedeÅ¡ besplatno u restoranu, pijeÅ¡ besplatno Å¡ta hoćeÅ¡, gu*iÅ¡ cijelu noć i ujutro ti kad kreneÅ¡ daju 100 maraka!" - "Daj ne se*i, ko ti je to rek'o?" - Mujo: "Fata mi priÄÂala"
Policajci zvone Muji na vrata:
"Ko je?"
Policajac: "Policija!"
Mujo: "Šta hoćete?"
Policajac: "Malo da popriÄÂamo"
Mujo: "Kol'ko vas ima?
Policajac: "Dvojica"
Mujo: "Pa popriÄÂajte."
"Ko je?"
Policajac: "Policija!"
Mujo: "Šta hoćete?"
Policajac: "Malo da popriÄÂamo"
Mujo: "Kol'ko vas ima?
Policajac: "Dvojica"
Mujo: "Pa popriÄÂajte."
Ja budala, ...... al stvarno , nek je vic al u njemu i istine ima"To je Terzic, presjednice!"
"Ne Mujezinovicu. To je George Brown!"

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ja samo pažljivo ÄÂitam tvoje komentare ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Dva mladića se voze tramvajem. Pita jedan drugog: "ZnaÅ¡ li kakva je razlika izmeÄ‘u policajca i majmuna?" Ali, iza njih je stajao policajac kojem se to nije dopalo, uhvati malog za ruku i ljutito reÄÂe: "Ha, mali, kakva, kakva!?" Na to će mladić, sav uplaÅ¡en: "Joj, nikakva gospodine, nikakva" Policajac na kraju reÄÂe: "I ...ja mislim da je nikakva!"
Mujo obilazi oko mašine koja mu je odsjekla uho. "Šta je bilo, bolan Mujo", pita ga kolega Haso. "Ma evo tražim nešto" - "A šta, jadan ne bio?" - "Pa uho, Haso!" - "Koji će ti ku*ac uho!?" - "Ma, im'o sam cigaru na njemu.."
Muji došla punica u goste. Pita Mujo: "Dokle ćeš ostati?" - Punica: "Aaa, pa dok vam ne dosadim" - Mujo: "A što ba tako kratko?"
Kaze doktor Muji...Mujo imas jos godinu dana za zivit...Mujo-a od cega matereti....

Stigao Deda Mraz u Srbiju i upita malog Mikicu:
- Šta hoćeš da ti poklonim?
- Deda, nisam jeo pet dana, pa ...
- Ho, ho, ho, ko ne jede, ne dobija poklon!
- Šta hoćeš da ti poklonim?
- Deda, nisam jeo pet dana, pa ...
- Ho, ho, ho, ko ne jede, ne dobija poklon!