Å to ste sanjali?
Joj pred jutro sam sanjala smjesan san
Kao sjedimo mi pored prometnice i u zavoju ide auto a ispoda auta mali psiæ trèi kao da mu se zapetljala uzica za auto i on jadan trèi da ne pogine, i ja ma¹em autu da stane i èovjek se zaustavi a ja mu motiram da je najvjerojatnije njegov pas pod autom (posto je to neka fina vrsta), a èovjek nista u rikverc i ode...ali srecom pas se oslobodio i sada skroz prestrasen pritrci mi ma¹uci repom...ja ga dragam a on tako sladak malo duguljast, tamno smeðe dlake mekane poput malo duzeg kovrèavog tepiha
Zovem svoju kcer da ga vidi 

Kao sjedimo mi pored prometnice i u zavoju ide auto a ispoda auta mali psiæ trèi kao da mu se zapetljala uzica za auto i on jadan trèi da ne pogine, i ja ma¹em autu da stane i èovjek se zaustavi a ja mu motiram da je najvjerojatnije njegov pas pod autom (posto je to neka fina vrsta), a èovjek nista u rikverc i ode...ali srecom pas se oslobodio i sada skroz prestrasen pritrci mi ma¹uci repom...ja ga dragam a on tako sladak malo duguljast, tamno smeðe dlake mekane poput malo duzeg kovrèavog tepiha

Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
uf prosle me piramide..sad sam bas nekako pred budjenje sanjala kako idem kroz prostorije neke kuce i ko zove se Bol-Chat i srecem ja sve vas tako,kad mi najednom dode LAFF i sa metlicom me doslovce izbaci [smilie=to funny.gif] et budale..sta sanja :eh:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma