Nastavi pricu
sabinaM je napisao/la:Ma daj Papaya [smilie=to funny.gif] ne mogu vise...sta cemo sada ja ovo prepustam nekom drugom...ali ako bosman preuzme uzde bit ce svega.. briga me ja odustajem za veceras :biggrin:papaya-republic je napisao/la:Zmixa se htjela rijesiti ovih ludih svatova, no, ne uspje joj.
Mokri ko misevi otisli su kod Sabine i tamo se naravno morali svi skinuti skroz...
Ovo nem veze sa temom: Ma daj jos malo, veselo je veceras!!!
papaya-republic je napisao/la:http://de.youtube.com/watch?v=LDXYIdT2tsA&NR=1
[smilie=to funny.gif] ovo neki balkanac hahahaha [smilie=to funny.gif]
=D> =D> =D> [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] i te kako da hocemo. I sutra stavi normalan avatar. Prvo gledam lijevo pa onda sta pise!papaya-republic je napisao/la:bosman je napisao/la:papaya-republic je napisao/la:http://de.youtube.com/watch?v=LDXYIdT2tsA&NR=1
[smilie=to funny.gif] ovo neki balkanac hahahaha [smilie=to funny.gif]
Lud je skroz, plakala sam od smjeha
Tako ce mo mi sutra na Zmixinoj svadbi
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
..nakon cjelog tog belaja Tour je morao da ih sve privede..
Kada su dosli u postaju svi su morali dat izjavu..naravno,neke izjave nisu bile za ljude poput ona papayne:
Gospon policajac,sta sam mogla uradit kad je onako gledao i zavodio me..pa morala sam mu uzvratit..nisam nista napravila posebno,samo sam guzom obrnula par puta..
I kako je istraga dalje tekla,mnogo se toga saznalo..zmixina cast je bila ukaljana,i vise se nije mogla udat za Ilira..
Uostalom ko bi zenio kurabu :-k
Tako da je Ilir bio sretan,i otisao je do IM_ex ine celije i pito je sta ce radit kad izade..
U tom trenu zacu se glas Tournija:
Gospodo,otkrili smo uzrok svega!
IM_ex je na pod srusio strasan smrad necijeg prdca,koji je takoder utjecao na razmisljanje one dvojice koja su se pobila,stoga ste svi osobodeni..
HUUUUURRRAAAAAAAAAAAAA!!!
Orilo se po postaji..
No niko nije znao sta je zmixa pripremala kuci..
ipak je jedina ona bila na slobodi..
Kada su dosli u postaju svi su morali dat izjavu..naravno,neke izjave nisu bile za ljude poput ona papayne:
Gospon policajac,sta sam mogla uradit kad je onako gledao i zavodio me..pa morala sam mu uzvratit..nisam nista napravila posebno,samo sam guzom obrnula par puta..
I kako je istraga dalje tekla,mnogo se toga saznalo..zmixina cast je bila ukaljana,i vise se nije mogla udat za Ilira..
Uostalom ko bi zenio kurabu :-k
Tako da je Ilir bio sretan,i otisao je do IM_ex ine celije i pito je sta ce radit kad izade..
U tom trenu zacu se glas Tournija:
Gospodo,otkrili smo uzrok svega!
IM_ex je na pod srusio strasan smrad necijeg prdca,koji je takoder utjecao na razmisljanje one dvojice koja su se pobila,stoga ste svi osobodeni..
HUUUUURRRAAAAAAAAAAAAA!!!
Orilo se po postaji..
No niko nije znao sta je zmixa pripremala kuci..
ipak je jedina ona bila na slobodi..

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..