![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra. ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Kolo srece se okrece, jer ono sto je bilo dole uskoro ce biti gore. Budite u pripravnosti i spremni na "novi pocetak".
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
Ko istinski zraci, taj nema potrebu da blista u drustvu ili da zasenjuje druge. Naucite da pravilno koristite snagu i ono sto imate, ali ne zbog drugih vec zbog sebe.
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
Zivecete harmonicno tek, od trenutka kada strah i strepnja isceznu iz Vas. Morate imati dovoljno vere u sebe i u licne sposobnosti.
naravno ja sam najbolja i najljepsa![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
naravno ja sam najbolja i najljepsa
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

''Neko vam najavljuje lose glasove,nemojte biti lezerni vec spasavajte ono sta mozete...''
ccccc.........k'o prstom u vnogo,prvi put ovo kliknem,i vidi......![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
ccccc.........k'o prstom u vnogo,prvi put ovo kliknem,i vidi......
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Ne mozete promeniti svet oko sebe, ali mozete uticati na vlastito ponasanje. Potreban Vam je neciji savet, pre nego sto se upustite u novi posao ili avanturu.
Svako je kovac svoje sudbine i srece...i nemora znaciti ako je tu da zeli avanturu...
Nevjerujte u horoskop jer to pisu ljudi,to je samo LAFINA ...nije nista boga dato....
Treba biti siguran u sebe..i cvrstim korakom ici ka ostvarenju svojih zelja...
Neznam sta mi je da ovo citam...uopste..
Nevjerujte u horoskop jer to pisu ljudi,to je samo LAFINA ...nije nista boga dato....
Treba biti siguran u sebe..i cvrstim korakom ici ka ostvarenju svojih zelja...

Neznam sta mi je da ovo citam...uopste..

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Cuj da li sam sigurna ... ah, i ovi kolacici znaju postavljati bezvezna pitanja, k'o da neko moze biti siguran u nesto, ono, ccc ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...
- odysseus
- Zvijezda foruma
Nalazite se pred velikim iskusenjem,ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva. Odaberite rijesenje koje ce vas uciniti srecnom,zadovoljnom i ponosnom osobom.
Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!