![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Forumasi o forumasima
Re: Forumasi o Forumasima
Tebe sam namjerno izostavila jer o tebi nemam šta reći ali eto kad si se već upisao onda ok ![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
u glavnom - sve najgore o svima
nella, dzemkic![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
nella, dzemkic
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
To ti se samo meÅ¡ÄÂini Dzemka
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
-
- Hronicar foruma
vidovita_dzemila je napisao/la:Alyssa – gledam je kao novu forumaÅ¡icu koja je zapoÄÂela iznova i na forumu i u stvarnom životu. Nadam se da će uvijek biti sretna i dobro raspoložena kao sad.
Andro – fin, kulturan, prijatne vanjÅ¡tinemiran, pametan, samo previÅ¡e povuÄÂen, ne znaÅ¡ uvijek Å¡ta misli, ali vjerujem da uvijek misli dobro
Beca – otvorena, pametna, svestrana, iskrena, ali poÄÂesto kao i ja ulazi u neke rasprave, a sve zato Å¡to želi da se igra otvorenih karata. I meni i njoj bi trebalo malo viÅ¡e sabura tj da uÄÂimo da nekad neÅ¡to preÅ¡utimo. InaÄÂe kad ona doÄ‘e na forum uvijek je smijeh na pendžeru, a forum poplavi od njenih upisa
Beba80 – nastoji da nas izvede na pravi put, samo ubrzo će shvatiti da je cijelo vrijeme radio Sizifov posao
Basista – naÄÂitan, dosta toga zna, ima volje da piÅ¡e duge postove, otvoren, nekad oÅ¡trog jezika
Dugi74 – posljednji romantiÄÂar. Stvarno fino i odgojeno dijete, blago njegovim roditeljima.
GRGA- patriota. SluÅ¡a (uglavnom) dobru muziku. Ima kratak fitilj, Å¡to me ne ÄÂudi s obzirom na njegovu proÅ¡lost. Nekad pretjera, ali vjerujem da je ipak dobar ÄÂovjek
Hypnose- ubacih i nju rekla je da će se vratiti. Žena za sva vremena. Ima brak na kojem joj zavidim, zna s mlaÄ‘om rajom, da ne govorim s generacijom. ZaÅ¡titniÄÂki nastrojena prema forumaÅ¡ima, uvijek mudra i suosjećajna
igla- dežurni lik za pravljenje kafe. fin, pošten.
Imex – uh otkad se znamo. Bilo je baš ružnih perioda ali zadnjih...možda pola godine nekako mi više paše nego prije. Dosta se promijenila (u pozitivnom smislu) i dosta stvari na koje bi prije planula sada iskulira ili okrene na šalu. A možda griješim. Možda je uvijek takva bila
Indeks – Å¡teta Å¡to je nema ÄÂešće. OtkaÄÂena žena, luda. Imam osjećaj da je i u privatnom životu kafa s njom doživljaj
Kristalina – pristojna, fina, nekad mi se ÄÂini presavrÅ¡ena, žao mi je Å¡to se malo viÅ¡e ne druži s forumaÅ¡ima
Laff – o šefovima sve najbolje he he he
Lattema- fina ženica, valjalo bi da ima više vremena za nas
Lile – ako je moby odabrao mora biti fina
Mic_sokoli – zanimljiv momak. Ima fino obojen nick
Minja – dobra cura
Moby – dobriÄÂina, komÅ¡ija moj i lepog Kasima
Mrki – nekad mi poÄ‘e na živce iskreno reÄÂeno. Ne ON već ponavljanje nekih stvari o Mariji koja nikad nije preÅ¡la na islam, o Aliji, o tome kako je Orić s porodicom s helikopterom na vrijeme pobjegao iz Srebrenice. A nekad mu se stvarno divim kako ima snage ovoliko da se raspravlja. Mislim da je on tip ÄÂovjeka koji definitivno treba svakom forumu jer „tjera“ ljude na rasprave. Ima finog psa
Nermin – fin momak samo nažalost najaktivniji na forumu je bio na poÄÂetku kad je skupljao 50 postova koji su uslov za dabivanje smajlija
Nejra – komšinica, ok cura
Nella- kod nje mi se sviđa što se prilikom nekih rasprava koje su onako privatne tj nebitne za forum drži po strani. Dobar moderator, kvalitetan forumaš.
Ody – poeta, dobar momak. Šteta što ga nema
Paparaci – nismo viÅ¡e ÄÂojek i hanuma od kako imam momka (po tome se vidi koliko je poÅ¡ten) ali joÅ¡ uvijek mi je najbitnija osoba na forumu i vjerovatno će uvijek biti.
Poker – pendžeraš. Slabo sad pišemo od kako je prošao ramazan. Fin lik
Ra-Ja – nadam se da će nekad shvatiti da joj niko ovdje nije neprijatelj
String – talentovan momak, prizeman, smiješan, drag. Baš pozitivan u svakom pogledu
Srebrni – patriota. Na forumu ÄÂesto ozbiljan i povuÄÂen i vjerovatno bih živjela u zabludi da je uvijek takav da nisam jednom priÄÂala s njim i vidjela da je jako opuÅ¡ten, nasmijan, zezalica. Konta puno toga, primjećuje sve na forumu ali Å¡uti.
Swabo – lud momak. PRVU noć prekršio je 8 pravila foruma. Naravno, ne namjerno. Uvijek veseo, pun nekih viceva i smiješnih slika
Tutnplock – ma ja njega gledam kao brata svega mi. Divno biće. Daboga imao sve u životu.
Tvoj_drug – aaaaaa dotur.... dotur sluša dobru muziku, pametan je, spada u onu malu grupu ljudi koji se znaju zezati kad je vrijeme za zezanciju a koji su ozbiljni kada situacija zahtjeva. Ima predivnog psa
Venecija – već sam jednom rekla prava dama i izgledom i ponašanjem.
ZapisniÄÂar- smijeÅ¡an, uvijek se zeza, Å¡teta Å¡to nije ÄÂešće tu
Živi – ma kad on kaže ono UREDNO hahahahahaha
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)

vidovita_dzemila je napisao/la: Srebrni – patriota. Na forumu ÄÂesto ozbiljan i povuÄÂen i vjerovatno bih živjela u zabludi da je uvijek takav da nisam jednom priÄÂala s njim i vidjela da je jako opuÅ¡ten, nasmijan, zezalica. Konta puno toga, primjećuje sve na forumu ali Å¡uti.
uuhhuuuhu.....sad svi znaju da smo pricali a ja tajnu cuvao ko....ma u sefu je drzao...ajiiii
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
vidovita_dzemila je napisao/la:
pa izdade ti srebrnog

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: Forumasi o forumasima
Boban mi se cini posve ok osobom.
Novajlija jeste, a ipak, ne vjerujem da sam omashila pri procjeni.
Njegova faca mi govori da me nece razocarati. Pred nama je.
usput - Bobane, dobro dosao
kad mi dangubimo, sto bi ti bio rahat![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
usput - Bobane, dobro dosao
kad mi dangubimo, sto bi ti bio rahat
Kuda idu ljudi kao ja ...
Re: Forumasi o forumasima
Pa nebih se slozila sa tobom...IM_ex je napisao/la:Boban mi se cini posve ok osobom.
usput - Bobane, dobro dosao![]()
kad mi dangubimo, sto bi ti bio rahat
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
NOVO SITO O KLINU VISI....
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma