Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#272 Post Postao/la bosman »

...zove se Viskovo, mjesto kao iz raja. Da li je ovo FATA-morgana??...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#274 Post Postao/la im_ex »

cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]

Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem 8)

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#275 Post Postao/la bosman »

IM_ex je napisao/la:cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]

Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem 8)

Draga IM_ex, vrati se par stranica na´zad kad je ono uleti! Pa citaj :P

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#276 Post Postao/la im_ex »

bosman je napisao/la:
IM_ex je napisao/la:cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]

Draga IM_ex, vrati se par stranica na´zad kad je ono uleti! Pa citaj :P
der mi cire broj stranice koji je podnio tvoj ulazak :P :biggrin:

ne zaista, u toku sam, al, ode sve nekako helach :biggrin:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#277 Post Postao/la bosman »

papaya-republic je napisao/la:More,
mi u vw-kombiju iz grada u grad.

Bosman vozi a papaya sjedi naprijed pored njega, jer joj je iza muka.
Taman negdje ispred Pristine...
Noc.
Imex, belly i cyrus mrtvi pjani iza pjevaju: djevojka sokolu zulum ucinila, bosman kaze papayi, nemoj bona da bi ti si vise onako nesto ponovilo, znas?!§!!?!$%$%&

Papaya plache, bosman kaze, sta je, sta plaches? Osh da ti dam razlog za plakanje, papaya jos u gori vrisak uuuuuuuaaaaaa, kad odjednom se nesto pojavi na sred ulice. Bosman zakoci i cigara mu pade u krilo.....

...uzvrcka se bosman, da za kratko zaboravi na papayu. Oci mu stadose od iznandjenja: Mrki i Ekranka. A pikavac i dalje radi svoj posao medju bosmanovim nogama. Od iznenadjenja nije ni osjetio...
Zadnja izmjena: bosman, dana/u 20 Jan 2008 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#278 Post Postao/la im_ex »

... PLJAS - nu joj samar od muke zbog progorenog najnovijeg Versache odijela i u istom trenu lupi auto ono nesta ...

ps - ok, znaci, svi smo na slobodi, okkkkk ???

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#280 Post Postao/la bosman »

...svi se mi zapitasmo, sta im je??? Bosman pokusava da smiri papayu da IM_ex pohita samo zbog pikavca, ne zbog :blush: . I papaya nekako proguta tu pricu teska srca i skoci na bosmana da ga zagrli od dragosti. U tom zombiji Mrki i Ekranka sa dvije strane auta zakucase na prozore...

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#281 Post Postao/la bosman »

IM_ex je napisao/la:... PLJAS - nu joj samar od muke zbog progorenog najnovijeg Versache odijela i u istom trenu lupi auto ono nesta ...

ps - ok, znaci, svi smo na slobodi, okkkkk ???

Svi mi na slobodi i sad dolazi do kulminacije (jos jedne) scene!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#283 Post Postao/la im_ex »

Ono nesta u sta je udarilo bosmanovo auto , bomme, bili su to dvoje koji su sad zombi :stupid:

Ekranka_zombi je provirivala ne bi li ugledala Tourni-ja :stupid:

mrki62_zombi imao je razvaljenu celenku a u ruci veliki srp ... ocito da je trazio nekog od one dvojice nicka "pasa", da im se osveti za sve ... ili IM_ex, mozda :stupid:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#285 Post Postao/la bosman »

denideni je napisao/la:Ja cu da te zastitim IM-ex...stani iza moji ledja i ja cu da se borim za tebe :biggrin:

Zaplet- Postavlja se pitanje od koga: od papaye, zombija ili mrkija??? Svi je nsto hoce kao da je svima njesto kriva ccccccc!

Odgovori