Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]
Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem
Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem

IM_ex je napisao/la:cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]
Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem![]()
Draga IM_ex, vrati se par stranica na´zad kad je ono uleti! Pa citaj

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
der mi cire broj stranice koji je podnio tvoj ulazakbosman je napisao/la:IM_ex je napisao/la:cyrus ... kako to da smo mi na slobodi ... sta je s ostalima ... ne mislim da se trebamo razilaziti daleko jedni od drugih, postoji mogucnost da usput nesvjesno izgubimo nekog od nasih [smilie=to funny.gif]
Hajde malo da se organizujemo ... skoro da moram reci da je nemoguc nastavak ... brzo obrazlozenje, molim. Zahvaljujem![]()
Draga IM_ex, vrati se par stranica na´zad kad je ono uleti! Pa citaj

ne zaista, u toku sam, al, ode sve nekako helach :biggrin:
papaya-republic je napisao/la:More,
mi u vw-kombiju iz grada u grad.
Bosman vozi a papaya sjedi naprijed pored njega, jer joj je iza muka.
Taman negdje ispred Pristine...
Noc.
Imex, belly i cyrus mrtvi pjani iza pjevaju: djevojka sokolu zulum ucinila, bosman kaze papayi, nemoj bona da bi ti si vise onako nesto ponovilo, znas?!§!!?!$%$%&
Papaya plache, bosman kaze, sta je, sta plaches? Osh da ti dam razlog za plakanje, papaya jos u gori vrisak uuuuuuuaaaaaa, kad odjednom se nesto pojavi na sred ulice. Bosman zakoci i cigara mu pade u krilo.....
...uzvrcka se bosman, da za kratko zaboravi na papayu. Oci mu stadose od iznandjenja: Mrki i Ekranka. A pikavac i dalje radi svoj posao medju bosmanovim nogama. Od iznenadjenja nije ni osjetio...
Zadnja izmjena: bosman, dana/u 20 Jan 2008 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ono nesta u sta je udarilo bosmanovo auto , bomme, bili su to dvoje koji su sad zombi :stupid:
Ekranka_zombi je provirivala ne bi li ugledala Tourni-ja :stupid:
mrki62_zombi imao je razvaljenu celenku a u ruci veliki srp ... ocito da je trazio nekog od one dvojice nicka "pasa", da im se osveti za sve ... ili IM_ex, mozda :stupid:
Ekranka_zombi je provirivala ne bi li ugledala Tourni-ja :stupid:
mrki62_zombi imao je razvaljenu celenku a u ruci veliki srp ... ocito da je trazio nekog od one dvojice nicka "pasa", da im se osveti za sve ... ili IM_ex, mozda :stupid: