Å to ste sanjali?

Diskusija po pitanju filozofije svijesti, logike, metafizike, kao i raznih teoloskih osnova i psiholoskih teorija.

Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#291 Post Postao/la sabinax »

Dzemka...jesam se nasmijala s ovim snom :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sanjala sve nesto zbrckano stara skola, prazni hodnici, podrumi, idem u trgovinu i nesto kupujem a oni nemaju nista sto mi treba
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#292 Post Postao/la sabinax »

joj ja sam sanjala tu negdje pred jutro, kao na jednoj velikoj ledini (tocno znam gdje je to mjesto...na Rujevici) stoji jedan kompjuter na stoliæu i pored njega stolica i ja prilazim i surfam netom, kao tu cesto dolazim i jutros kao ja na kompjuteru i ustanem kao odlazim ali se opet vracam ali u taj cas na taj kompjuter prilaze dvoje djece (osnovnoskolci, da napomenem danas je prvi dan skole) i sad ja u sebi velim "Ma bolje je da oni odu na kompjuter nego ja njima vise treba, a ja ionako imam kuci...odoh kuci", uto se probudim i velim "stvarno...sta ima na netu :D "
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#294 Post Postao/la maida_20 »

Sanjam par noci isti san-jako cudno zaista...
Navodno,kraj je skolske godine,mene nema na casovima geografije nikako a nemam ni ocjene... :huh: i u snu sve ko u brizi nekoj kako cu i sto uciniti!
Probudim se iz sna i koliko je san bio stvaran upitam samu sebe trebam li geografiju da odgovaram? :lol: :lol: :lol:

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: što ste sanjali?

#297 Post Postao/la beca »

sanajla sam NJEGA...bio je tako stvaran i tako blizu, osjecala sam mu miris, dah, gledala mu u ruke i usne...bilo je tako lijepo i izgledalo kao stvarno...samo me je jako zagrlio,...razumjeli smo jedno dtugo..taj je zagrljaj rekao mnogo toga....voljela bih da sam blizu njega da se samo jednom zagrlimo....

(sto je babi milo to joj se i snilo)

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re:

#299 Post Postao/la beca »

EdeLa67_ je napisao/la:Nisam nikada upisala komentar na ovoj temi.
Nije iz razloga sto nikada ne sanjam, nego sto nikada nije bas zanimljivo..

Ali sinoc sam sanjala svoje ljetne noci :inlove:
Valjda kako danas skola pocinje i sve to, pa moram to iza sebe ostaviti, i koncentrisati se na druge stvari, obaveze..
Kako je to bilo, bili smo ja i dragi negdje na prelu, i sve je bilo ono pravo, kao da je ljeto tako blizu bilo.. Jako zanimljivo,
samo mu nemogu ispricati, pokvarit ce post hehe :D
imas li ti kakvog hodzu u blizini???

dadooo_23
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

Re: što ste sanjali?

#300 Post Postao/la dadooo_23 »

bas sinoc sanjam kako me moj pokojni djed ganja po mojoj njivi i mase stapom za mnom. a inace je bio invalid i hodao klecajuci sa stapom,ali u snu je trcao kao maurice green sto me jos vise isprepadalo. kad sam se probudio bio sam mokar k'o cep! uffff [icon_help.gif]

ne dao bog nikome

Odgovori