vidovita_dzemila je napisao/la:mala-plava21 je napisao/la:Brzina ili romantika
Bas sam nasla naslov hm ali nekako mi se najvise uklapao u ono o cemu zelim pisati. Necu vas vise drzati u neizvjesnosti zanima me dali vam je draze vjecno dopisivanje preko interneta gdje je odmah povratna poruka ako je rijc o msn-u ili malo kasnije ako je rijec o mailu ili PP ili se volite sjetiti nekad jedinog nacina komunikacije pisma. Smatram da su pisma romanticna u jednu ruku naravno ovisi o tome s kime se dopisujete. Ja volim pisma naravno ne uvijek i sa svakim da se tako dopisujem ali s vremena na vrijeme. Smatram da imaju neku posebnu car, ipak onaj koji pise pismo mora odvojiti vrijeme za to i pripremiti se. Iz iskustva govorim da tada intezivno razmisljate o toj osobi kojoj pisete i posvecujete potpunu paznju tom pismu. Pisma su puno puno toplija i neusporediva sa ostalim vrstama komunikacije. Iz pisma mozete puno saznati prvo je sto vidite rukopis te osobe vidite koliko je paznje ili ljubavi ulozeno u njega moze se cak osjetiti miris osobe koja ga je pisala. I kada napokon napisete pismo za sto se danas jako rijetko odlucuju trebate odsetati do poste da bi bilo poslano. Tada sa nestrpljenjem i radoscu iscekujete odgovor na poslano pismo. Zaista smatram da je to poseban osjecaj na koji su neki potpuno zaboravili a zaista je steta jer puno propustate. Predlazem da vama dragoj osobi uputite nekoliko lijepih rijeci ujedno ih iznenadivsi pismom otkrijete tu zaboravljenu car. Ja jesam i neizmjerno sam sretna radi toga.
ja lièno mrzim msn jer tu obièno pi¹u gluposti i to brzo, bez ikakvog reda. a najmr¾e mi je kad neko jednu reèenicu po¹alje od tri puta. a drugi razlog za¹to mrzim msn je ¹to nisam brza u tipkanju i onda imam osjeæaj dok pi¹em da se taj neko s druge strane dosaðuje i tapka nogom od pod èekajuæi dok ja napi¹em ¹to sam namjeravala.PP i mail su druga stvar. tu mo¾e¹ razmisliti ¹ta æe¹ napisati a ¹to je najva¾nije nisi pod pritiskom jer ima¹ vremena koliko hoæe¹. za pismo se sla¾em s tobom. samim tim ¹to ga je po¹iljaoc dodirivao nekako ti je prisnije. a i uvijek ne¹to mo¾e¹ ubaciti u kovertu (ne mislim na pare).ali ne samo pisma. zamisli kako je super kad ti neko iz neke tamo zemlje po¹alje razglednicu iako æe ta osoba prije razglednice stiæi kuæi. ili one ¹arene i simpatiène èestitke....pa ih skuplja¹, dr¾i¹ u kutiji da bi ih mogla èitati za desetke godina i prisjeæati se starih dana... ehh da.....
E bas sam na to mislila jer sam uz pismo dobila lijepu cestitku i cd sa najdrazom muzikom te osobe