Zena..samo fraza ili ipak nesta vise..?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Zena je onakva kakvom se postavi... I sama moze odredit da li ce biti covjeku zena kao zena ili zena kao sluzavka..
Do nje je..
ja vjerujem da svaka zena moze od svakog muskarca napraviti umiljato stvorenje...
Ali isto tako moze biti i suprotno... Sve je do toga koliko zena spremna popustati ili ne...
Do nje je..
ja vjerujem da svaka zena moze od svakog muskarca napraviti umiljato stvorenje...
Ali isto tako moze biti i suprotno... Sve je do toga koliko zena spremna popustati ili ne...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
zbilja ljepo receno =D> =D> =D>ekranka1 je napisao/la:pa u pravu si ,zena je takva kakva se postavi sa muskarcem s kojim se moze postaviti tako...s nekima se ne mozes jer imaju viziju kakva zena mora biti i nikakvo umijece omeksavanja ti nece pomoc da ga promjenis..
ili ces ga trenutno promjenit pa ce se opet vratit nakon nekog vremena na staro i tako zacaran krug u kojem su mnogi dosad brakovi i veze..
ali ono sto je bitno jest da ni jedna zena ne zeli biti sluzavka u bilo kkavom uredjenju ali znamo da zena drzi tri coska kuce ,barem ona koja zna sta znaci zena..
iako slazem se i s ovim da zena koja ima senzibiliteta za omeksavanje ,omeksat ce i kamen a ne muskoali to je vec psihologija..i neka druga tema..
a ziivot..zivot pise..price i ni u jednoj nisu isti likovi..
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
jako sam fleksibilna...i voljela bih da promijenim svoj nacin zivota...tj...da sa nekim idem kroz zivot..da on zna ulogu kao normalnog muskarca..
Nemislim da se opija ...pa da lupa od sto ili da bezveze galami....da prezivljavam njegove izlive ljubomore bez razloga....da prezivljavam iz bilo kojeg neopravdanog razloga stresove bijesa.......itd... :-k

Nemislim da se opija ...pa da lupa od sto ili da bezveze galami....da prezivljavam njegove izlive ljubomore bez razloga....da prezivljavam iz bilo kojeg neopravdanog razloga stresove bijesa.......itd... :-k
Re: Zena..samo fraza ili ipak nesta vise..?
Žena je ležeće bogatstvo u koje se stavlja ÄÂvrst kapital ,.............. sa tekućim kamatama 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!