ne znam kako ocekivat od LAFF neki pozitivan komentar za muslimane, kad je on direktno na jednoj temi (nemogu se sjetit kojoj) rekao da su svi muslimani glupi..... ali nije to ovdje tema..
NE znam samo zasto svi misle da je nesto sto je novo odma i dobro, i zasto ako se to radi u evropi ili americi odma i dobro..
KAze licna sloboda... Dozvolit svakom da bude sta zeli..
PA onda dozvolite i ljudima da budu ubojice, da budu silovatelji...
Kaze Ra-Ja, takvi su rodjeni.. MOzda su i silovatelji takvi rodjeni, pa sto ih onda osudjivat, sto im suditi ??..
I jos jednom kazem homoseksualizam je zlo. I peder ne moze biti musliman, moze govorit to da je tako, ali stim cinom on izlazi iz islama...
Gay klub za muslimane...
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Pa ako se nemozes sjetiti onda nemoj ni izvlaciti kontextaToUrNiQuEt je napisao/la:ne znam kako ocekivat od LAFF neki pozitivan komentar za muslimane, kad je on direktno na jednoj temi (nemogu se sjetit kojoj) rekao da su svi muslimani glupi..... ali nije to ovdje tema..
NE znam samo zasto svi misle da je nesto sto je novo odma i dobro, i zasto ako se to radi u evropi ili americi odma i dobro..
KAze licna sloboda... Dozvolit svakom da bude sta zeli..
PA onda dozvolite i ljudima da budu ubojice, da budu silovatelji...
Kaze Ra-Ja, takvi su rodjeni.. MOzda su i silovatelji takvi rodjeni, pa sto ih onda osudjivat, sto im suditi ??..
I jos jednom kazem homoseksualizam je zlo. I peder ne moze biti musliman, moze govorit to da je tako, ali stim cinom on izlazi iz islama...
A pogotovo ako to nije tema
Ja sigurno ako sam tako nesto napisao uvijek napisem s razlogom
Pa sigurno i tada je postao razlog tih mojih rijeci
Ovdje u svijetu je to normalno i mogu da prave parade...i da rade sta hoce....To je ovdje i legalizovano....hamid_islam je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:hamid_islam je napisao/la:dragi moj dru¾e lafe mo¾e bit i brineta i plavu¹a i crnka fujj i fujj
Ja to organski ne podnosim pa dobro ljudi moji gde sve to vodi pa èovek æe sam sebe uni¹titi pa ¾ena je ne¹to najljep¹e ¹to je Bog èovjeku stvorijo na ovom svijetu
ljudi moji dragi to nije NORMALNO
Pa nikada ¾ena ¾eni nemo¾e pru¾iti to ¹to mo¾e mu¹karac NIKAD
Nego ti ljudi na zapadu su svi dobro socijalno obezbeðeni imaju sve ¹to ima je potrebno za pristojan ¾ivot i eto ti neznaju vi¹e ¹taæe sami sa sobom pa ajde vi¹e iz nekog hira i bjesnila da postanu gay
Nemogu to prihvatiti i nemogu
Mo¾ete me svi osuðivati i kritikovati i banovati i mrzeti na kraju krajeva
Ali ja gde god ih vidim ja ih GAZIM!!!!!!!!!!
Ja licno u porodici nemam primjera da je neko homoseksualac ili lezbejka...Isto sam se sokirala kada sam vidjela da se istopolni ljube....
cak i crnci isto....a nisu tako dobro socijalno obezbjedjeni.... :huh:
HAMIDE.....kako nemozes svatiti jednu stvar ...da su ti ljudi tako rodjeni ...da ih ima ne samo na zapadu nego po cijelome svijetu...
cak dole i u Bosni...bas sam navela primjer jednog djecaka sa kojim sam se igrala...ali to se dole krije...
Na kraju krajeva netrebas kao musliman nikoga gledati sa takvim prezirom..... :-k
Ne shaæa¹ me uop¹te
ako su tako roðeni za¹to prave parade i za¹to se pokazuju e to meni smeta
sa tom namerom nisu roðeni
A dole kod nas nije normalno pa se i neprave parade-----imace tek bih onda vidjeo ko je ko....sta je sta.... :huh:
To nije nas problem bas....
Ja sam to prihvatila...ako su ljudi sretni da tako zive meni bas nesmetaju..
Budi sretan sto imas zivot po tvojim misljenju normalan.....

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Nema veze ,, kad nadjem vremena potrazit cu temu i tvoj komentar..
A vi ovdje sve nesto govorite o ljudskim pravima, ovom onom.. I uredu je to.. Svako ima pravo izbora..
Ali ne moze se sjedit na dvije stolice.. I ne moze biti homoseksualac a da se naziva muslimanom..
Ako ce biti to, neka bude, ali nemora se zvati muslimanom..I ne moze se zvati..
To je isto kao da je covjek policajac po danu a navece krade banke...
KOntradiktornost i ne ide jedno sa drugim nikako..
I pitanje je zasto su stavili gay klub za muslimane.... Ako se vec misli na Arape mogli su tako stavit..
ali zar opet to nije diskriminacija???.. znaci ovi arapi ne mogu tamo gdje idu berlinski gay parovi??...(posto je to u berlinu)..
Nego se za nji pravi posebno.
I ne govorite ovdje o ljudskim pravima i slobodi...
A vi ovdje sve nesto govorite o ljudskim pravima, ovom onom.. I uredu je to.. Svako ima pravo izbora..
Ali ne moze se sjedit na dvije stolice.. I ne moze biti homoseksualac a da se naziva muslimanom..
Ako ce biti to, neka bude, ali nemora se zvati muslimanom..I ne moze se zvati..
To je isto kao da je covjek policajac po danu a navece krade banke...
KOntradiktornost i ne ide jedno sa drugim nikako..
I pitanje je zasto su stavili gay klub za muslimane.... Ako se vec misli na Arape mogli su tako stavit..
ali zar opet to nije diskriminacija???.. znaci ovi arapi ne mogu tamo gdje idu berlinski gay parovi??...(posto je to u berlinu)..
Nego se za nji pravi posebno.
I ne govorite ovdje o ljudskim pravima i slobodi...