pa kad otvoris prozor i pricas sa nekim.. imas u gornjem lijevom uglu tog prozora mala ikonica i na njoj +( gore gdje ti stoji za cam, voice, i ostalo).. kliknes na tu ikonicu i odaberes koga zelis jos ubacit tu u konverzaciju i klik na OK i to je to
Kutak za informaticke neznalice
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu

joj vidovita.. pa kako da to ne znas
pa kad otvoris prozor i pricas sa nekim.. imas u gornjem lijevom uglu tog prozora mala ikonica i na njoj +( gore gdje ti stoji za cam, voice, i ostalo).. kliknes na tu ikonicu i odaberes koga zelis jos ubacit tu u konverzaciju i klik na OK i to je to

It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
ad-aware je dobar za kolaèiæe / pi¹kote , mislio sam da to zna¹pipo je napisao/la:A ovo oznaceno je visak i nije potrebno!vidovita_dzemila je napisao/la:dva pitanja:
1. je li mi za za¹titu kompjutera i èi¹æenje dovoljno ovo-
antivirus AntiVir
ad-aware
spybot-search & destroy
Ccleaner
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- vornevljev
- Zvijezda foruma

Èitaè inaèe mo¾ete kupiti mobilni ili ugradni ugradni èitaè je pravouhaonog oblika i ugraðuje de u kuæi¹te tamo gde se nekada nalazijo flopy disc ali ako imate klasièno kuæi¹te onda bolje uzmite mobilni èitaè kartica koi se preko usb kabla povezuje sa va¹im PC ima nekoliko vrste èitaèa najbolji je full model koi èita sve modele kartica a koliko ko¹ta neznam jer ja to sve imam na lap topu integrisano.