Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
heeej uzalud pokusavate da me ubijedite jer ne planiram da experimentisemGRGA je napisao/la:©to nebi priznali,a oni koji se najvi¹e otklanjaju od toga,ili se kao fol u¾asavaju na sam spomen momosexualizma su itekako blizu,blizu i to puno puno vi¹e od nas koji ne bje¾imo od takvih tema.. :-k

- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Nisam ozenjen ali planiram...
I sadasnjoj curi (buducoj supruzi ako BOg da) sam rekao da ima pravo samo jednom pogresiti. I to je kraj..
Volim je vishe od sebe... Ali kad bi me prevarila, istog momenta bi to bilo i kraj nase veze..
Nema tu dva zeca tri zeca....
I sadasnjoj curi (buducoj supruzi ako BOg da) sam rekao da ima pravo samo jednom pogresiti. I to je kraj..
Volim je vishe od sebe... Ali kad bi me prevarila, istog momenta bi to bilo i kraj nase veze..
Nema tu dva zeca tri zeca....
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
bio bi to kraj zaboravio bi da je ikad postojala... nema popravnog!!!!
dobro dobrim
Et , vidi¹ da pojma nema¹ ,..... da si kojim sluèajem moja ¾ena i da si se ,.... ma da se svakodnevno s nekim nalazi¹ i radi¹ ono u ono , to meni ne bi smetalo - voda sve opereBoSoNoGa je napisao/la:mrki62 je napisao/la:Kako ono ide ,............... i u dobru i u zlu ,....... dok vas smrt ne razdvoji
Kad se o takvim stvarima radi mrki62 cisti supljak je to tvoje gore navedeno....komotno to macku o rep onda mozes okaciti....ne pika se to ni 0,00000000000001..............%... u ovom slucaju.... da se razumijemo.....

Meni je va¾no da se ti meni vrati¹ i napravi¹ mi dobar burek :chuckel:
Draga moja, svako je vlasnik svog tijela i ko to tebi mo¾e zabraniti da koristi¹ svoje tijelo onako ,...... po svom trenutnom prohtjevu = èemu onda uop¹te rijeè prohtjev
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ljepo od tebe Papaya i ja sam imao èvrste principe do 38 godine ¾ivota..Bijah vjeran do besvjesti,odbio par komada na pladnju ¹to se ka¾e..,a onda jedan dan...Ba¹ sam se furo na principe,pazi ovog;"Koknut æu svakog ponovo tko napadne moju Domovinu (Croaciu)i ¾enu koja me prevari..Sti¾u godinice i principi se menjaju.Al mislim da je vjernost nadasve pozitivna stvar..Ja bijah vjeran dok mi ¾ena nije poèela kakat da joj je pun k.mene itd..a bijah joj dobar ka kruh.Kriv izbor hebiga..uvjek je mislila da su drugi zanimljiviji i da je trteba zabavljat.Sa tim stavom trebala je ostat stara cura pa se zabavljat do mile volje.No nikad ne plaèem za prolivenim mlijekom oli ti varenikom,ljepo mi je i u¾ivam u slobodi...