![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
sabinaX je napisao/la:Hihihihi Djed Hidžr...ma nemam nista protiv, nek se djeca vesele....samo nedaj bog da mu lik bude ko avatar Mic Sokolija![]()
![]()
hmm ... pa dobro, al' sve zavisi i s kog aspekta se gleda, dakle ... moze al' i ne moraodysseus je napisao/la:Onaj ko u ime vjere,BOGA(ALLAHA dz.s.),ukrade ili zaledi osmjeh na djecijem licu i nije istinski i pravi vjernik!
Ok, nije djelo mojih ruku , jer su moja djeca pogolema ( punoljetna ), tako da za njih nema djeda mraza al ima na spletu , evo jedna : lijevo je djed mraz a desno djed božiÄÂnjakIM_ex je napisao/la:
Rado bih vidjela fotku Deda Mraza (u krupnijem planu, vashih ruku djelo, a svjezijeg datuma), nacinjenu na prostorima ex-yu ... il', bolje rechi, sa prostora gdje vecinsko zivlje nije islamske vjeroispovijesti.
mrki62 je napisao/la:Ok, nije djelo mojih ruku , jer su moja djeca pogolema ( punoljetna ), tako da za njih nema djeda mraza al ima na spletu , evo jedna : lijevo je djed mraz a desno djed božiÄÂnjakIM_ex je napisao/la:
Rado bih vidjela fotku Deda Mraza (u krupnijem planu, vashih ruku djelo, a svjezijeg datuma), nacinjenu na prostorima ex-yu ... il', bolje rechi, sa prostora gdje vecinsko zivlje nije islamske vjeroispovijesti.
Link OVDJE