ko kamen kameni..
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
.. eto vidjeces..
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Kako dozvoliti da se zaljubis u osobu koju nisi sa svih strana upoznala da nebih doslo do takvih propusta.Ali ako se desi da si ipak naknadno tj dodatno otkrila te razloge zasto nemozete biti skupa..to je jedan minus za tebe...nella26 je napisao/la:Kkako da se ÄÂovjek odupre osjećajima i ostavi osobu do koje mu je stalo?
Šta biste uradili da ste u situaciji da volite pogrešnu osobu, ona voli vas ali postoje opravdani i veliki razlozi zašto ne možete biti zajedno.
Da li biste zanemarili razloge i uživali u ljubavi ili biste ipak ostavili i krenuli dalje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa mislim da srce ne bira u koga ćeÅ¡ se zaljubiti a i kad bira postoji mogućnost da se na kraju ispostavi da je pogreÅ¡na osoba, u svakom sluÄÂaju ja nisam rekla da sam ja zaljubljena u takvu niti sam tražila savjetRa-Ja je napisao/la: Kako dozvoliti da se zaljubis u osobu koju nisi sa svih strana upoznala da nebih doslo do takvih propusta.Ali ako se desi da si ipak naknadno tj dodatno otkrila te razloge zasto nemozete biti skupa..to je jedan minus za tebe...
Nemogu ti dati valjan savjet...kao sto smatran da nije valjano niti zaljubiti se u takvu osobu...
mozes ti poduprijet i citavom bukvom....al ako se zavuce u dusu.....ne pomaze nista viseRa-Ja je napisao/la:Dobri ste sa komentarima....![]()
Zato je najbolje podupret se cjepanicama da ta ljubav nedodje do Vas....