![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
ledzenderi
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Ã…Â ta kažeÅ¡ na ovo : Zabrana vjenÄÂavanja nemuslimanki (ehli kitabijki) za muslimane je utemeljena na kur'anskom ajetu (El-Bekare, 221) gdje se one tretiraju kao el-muÅ¡rikat (politeiskinje) s obzirom da kršćanke vjeruju u trojstvo a Židovke u Uzeira kao sina Allahovog, dž.Å¡. (Et-Tevba, 30)paparaci je napisao/la:mrki, nemam namjeru citati te tvoje kilometarske kopirane tekstove, a ni volju. lijepo sam ti objasnio i pojasnio, pa ti kako hoces. nadovezao sam se na tekst koji si TI postavio, a tebi ni to tvoje nije dovoljno i dalje zamaras![]()
ledzenderi
Neću ja još dugo , moj vijek trajanja je kratakpaparaci je napisao/la:kazem Selam, ziv bio i duga vika zivio![]()
Jel laže autor / onaj što je to napisao ili lažem ja , što sam kopiraoOPA_de je napisao/la:
opet lazes mrki....
Ja ću ti biti drugipapaya je napisao/la:Ja bih da promjenim vjeru i da imam bar tri muza
SELAM ALEJK I TEBI.....beba80 je napisao/la:u redu nekada je vise kazes bilo zena nego muskaraca hajde mi reci kako je danas stanje?Niste procitali tekst gore sto sam napisao il niste razumili rekao sam ovako da bi neko mogao nadzirati i bit ostar nad djecom i vodit komandu u ukuci njemu je bilo i dan danas je dozvoljeno da ima vise zena al govorimo u okviru vjere i postivanja a ne ono ko danas od ruke do ruke blud.zene su ambiciozne itd sto ste nabrojali al da je GOSPODAR htio stvorio bi samo zenu dvospolca i dao joj ovlasti al tako nije sto i sami znate.Muskarac i ne treba bit bogat jer u prvom redu se zahtjeva od covjeka da bude skroman i da djeli.Interesuje me jestel imal prilike gledati zenu koja je ostala sa dva tri muska djeteta bez muza kakva su to djeca cast izuzecima?A slusaj ovo zena ima platu osjeca se neovisna jel ona odlazi kad hoce i skim hoce a muz nezna iz dana u dan normalna ljubomora prerasta u bolesnu il brak puca il neko bude ubijen/osvrni se na zapad i njihov nacin je ovo/jel ovo dobro za tebe?
SELAM ALEJK I POZDRAV
Čudno je sve to , po mom to nešto nije kako treba ,.............. Muhamed a.s. je imao više od deset žena a tobože pred Bogom smo svi jednaki .nella26 je napisao/la:Koliko znam muškarcima je dozvoljeno oženiti se sa 4 žene ukoliko svakoj može priuštiti " isti tretman", odnosno ako kupi jednoj nešto mora i ostalima.
Da, dobra ti je konstatacija, nisam muÅ¡ki Å¡ovinista pa da ti ne dam za pravo - samo zato Å¡to si žeMsko , ja jednostavno želim biti realan i prihvatiti ÄÂinjenicu da je sve to neprirodno , da se u stvari muÅ¡ka fantazija pretapa kroz nekakva pravila,........ Å¡to samo dokazuje da je žena u podreÄ‘enom položaju .nella26 je napisao/la: Svakom svaÄÂije ali meni ta zajednica izgleda kao jedan kupleraj, molim te da moj muž dolazi meni svako ÄÂetvrtu-petu noć, i da ga ja hladno ispratim drugojpa to mi je baÅ¡ van pameti.
MuÅ¡karci ovu tezu podržavaju iz razloga Å¡to im je većini uroÄ‘eno da imaju žena oko sebe a da je kojim sluÄÂajem dozvoljeno ženi da ima 4-5 muževa to bi strogo kritikovali.