[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null BOL-Chat | Dopisivanje | Upoznavanje | Balkan | Pricaonica | Poznanstva | Druzenje | Ljubav | Flert Chat BOL-CHAT.de - Pricaona
EE pa hamidaa nek si nam se i ti pridruzila zajedno smo jace ma ne brinite vi za mene ja sam zivaa,nisam se usutila vec sam ostavila malo kompic na miru otisla malo napolje da pricam drvecu gddje bi ja vass ostavila
Ma ja sam uvijek raspolozena nema dana kad nisam jedino kad me nesto ono bas skroz iznervira tad sam tuzna ljuta.... al tih dana ima slabo maa gdjer bi jaa vama dvjema prigovarala vi stee moje seke pusa pusa pusaaa,maaa nisam ja te srece nece mene viper zvati na kafuu hahah