Å to ste sanjali?
Re: što ste sanjali?
sanjam on dosao da mi cestita rodjendan, a sve pjeske isao...i stigao pred moj ulaz u 12, u ponoc, kaze mi da bi se prvo malo kod mene odmorio, pa da idemo negdje ( a meni draaaaaaaago), sanjala sam kako se penjemo uz stepenice (uspon-lijepo), a on me cuva za ruku, kako je bila topla...i ne sanjah dalje....
sanjam svasta...ali odmah zaboravim kad ustanem ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

sanjala sam da mi je umro otac ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
kazu da mu time produzujes zivot...........badgirl je napisao/la:sanjala sam da mi je umro otac
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

sabinaX je napisao/la:kazu da mu time produzujes zivot...........badgirl je napisao/la:sanjala sam da mi je umro otac
Jos ako si plakala...kazu radovaces se necemu mnogo!!
Prosle sedmice sam sanjala...
Radnja se desava na istom mjestu ..gdje sam sanjala onu veliku uzarenu masu.....
Planina i mjenja se konfiguracija..znaci puca i pocinje da se izljeva okean...ogromna kolicina vode ide prema naselju. bijelo slana voda..U momentu sam uplasena.mislim da sam preestala disati od straha...Ali vidjela sam kako se voda rasporedjuje u kotline rijeka,kanale..i odlazi velikom brzinom ...a ja sam negdje gore i to odozgo gledam i nije me vise strah.....
Radnja se desava na istom mjestu ..gdje sam sanjala onu veliku uzarenu masu.....
Planina i mjenja se konfiguracija..znaci puca i pocinje da se izljeva okean...ogromna kolicina vode ide prema naselju. bijelo slana voda..U momentu sam uplasena.mislim da sam preestala disati od straha...Ali vidjela sam kako se voda rasporedjuje u kotline rijeka,kanale..i odlazi velikom brzinom ...a ja sam negdje gore i to odozgo gledam i nije me vise strah.....

Neku noc sam sanjala super san....Tako sam se lijepo provela, kao da sam to dozivjela
fakat, on i ja, more, plaza....romantika (nije bilo seksa
ma bas se lijepo opustila, odmorila, ali ujutru....TAČ
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
fakat, on i ja, more, plaza....romantika (nije bilo seksa
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
ma bas se lijepo opustila, odmorila, ali ujutru....TAČ
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
vidovita_dzemila je napisao/la:sinoć sam sanjala da grupa LET3 snima spot u mojoj avliji na selu
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![[baaa.gif [baaa.gif]](./images/smilies/baaa.gif)
cuo sam da ako sanjas neku zvijezdu tj. popularnu licnost, da je to nesto dobro - kao obradovaces se, pa sad....
ja eto ne znam stvarno sta sam sinoc sanjao
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
nemoj onda vise sanjatividovita_dzemila je napisao/la:paparaci je napisao/la:cuo sam da ako sanjas neku zvijezdu tj. popularnu licnost, da je to nesto dobro - kao obradovaces se, pa sad....
sanjala sam ovce neku veÄÂe pa nigdje para![]()
sanjala sam da jedem smokve Å¡to znaÄÂi zdravlje pa bila bolesna
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:isto tako sanjala sam da se penjem na jedno viiiisoko brdo ali staza nekako ide u krug i što se više penjem ona se više sužava. na kraju bude uska kao stepenice u munari
ali na kraju se popnem i pogledam dole. ljepota i zelenilo ko u Kraljevoj Sutjesci
a meraka....
lijep san i dobro zvuci tj. dobro sluti, bar meni! a ima i logike
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)