hahaha ti si mi sada dao dobar razlog za to....zlatni-ljiljan je napisao/la:vjeruj ti dare vidovitoj....ona sve zna unaprijed...vidovita_dzemila je napisao/la:vidovita. doæi æe jo¹ 1-2 puta, maksimalno 3 i to je to

Jeste zavisi o kolièini provokacije,ka¾u to je najlak¹e..Obo¾avam takve ljude,provokativne sigurno sa dozom tvrdoglavosti i pevaju kao Jaja ja bi da je sve po mom..Tko se sla¾e samnom o.k. tko ne hebiga jel to tvoj moto. Meni jedna frendica rekla moto ti ne moto nema¹ ti muda to je tvoj moto..A onda preðoh u akciju.Dobila je ¹to je htjela:Ona je imala muda,i znala je ¹to ¾eli..Èita¹ li Sabinas X SVOJE KOMENTARE?sabinaX je napisao/la:Dobrodosao GRGA, u zadnje vrijeme mi sve neki susjedi dolaze, ajde nadam se da ces se fino druziti s nama
Ne, ja tipkam ¾mireæiGRGA je napisao/la:Èita¹ li Sabinas X SVOJE KOMENTARE?sabinaX je napisao/la:Dobrodosao GRGA, u zadnje vrijeme mi sve neki susjedi dolaze, ajde nadam se da ces se fino druziti s nama
Nemam ni¹ta Sabina X protiv tebe,vidi¹ da sam pogodio pali¹ se na kritiku..Ne ljuti se,samo èitam sve i dajem svoje mi¹ljenje.Mo¾da sam i u krivu,vidim da puno pi¹e¹,a sad pitanje je ¹to napi¹e¹ nevidim neke èvrste stavove,osim upadice,al to je i onako sve samo zabava..ako je zabavno davat 80 komentara dnevno..AL ako smo susjedi za¹to bi te napado..kritika bila lo¹a il dobra nije napad to je spika..sabinaX je napisao/la:Ne, ja tipkam ¾mireæiGRGA je napisao/la:Èita¹ li Sabinas X SVOJE KOMENTARE?sabinaX je napisao/la:Dobrodosao GRGA, u zadnje vrijeme mi sve neki susjedi dolaze, ajde nadam se da ces se fino druziti s nama
![]()
Bas je zanimljivo kako sve moji susjedi imaju nesto protiv mene, ja fino zazelim dobrodoslicu a on meni da provociram :ballbounce: :-k
BravosabinaX je napisao/la:dobrodosli i jedan i drugi i treci