OFF Pricaonica 5
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
Re: OFF Pricaonica 5
Posto sam poslednja veceras na formu,,nemam kome poruciti laku noc,,,
zato porucujem Dobro jutro,,uz malu porukicu,,,,,,,ostvarite ono sto zeli te,stekni te sto nema te i sacuvaj te sto Voli te!!!![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
zato porucujem Dobro jutro,,uz malu porukicu,,,,,,,ostvarite ono sto zeli te,stekni te sto nema te i sacuvaj te sto Voli te!!!
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
quote="Bebana_de"]Posto sam poslednja veceras na formu,,nemam kome poruciti laku noc,,,
zato porucujem Dobro jutro,,uz malu porukicu,,,,,,,ostvarite ono sto zeli te,stekni te sto nema te i sacuvaj te sto Voli te!!!
[/quote]
lijepo receno bebana, takodjer
dobro jutro....
papaya, sretan ti rodjendan...
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
dobro jutro....
quote="Bebana_de"]Posto sam poslednja veceras na formu,,nemam kome poruciti laku noc,,,
[/quote]
dobro jutro....
dobro jutro....
vece tequilice drago mi je da si dobro ne boli te nista supertequila je napisao/la:vece svima ovdje
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
ja sam uvijek super dok ne dodem ovdje i neki mi ne pokvare raspolozenje samo bi da se svadaju i vrijedaju ne znam sta je tim ljudimatequila je napisao/la:diisaaa je napisao/la:vece tequilice drago mi je da si dobro ne boli te nista supertequila je napisao/la:vece svima ovdje
neboli me idem na terapije kako si mi ti
tequila je napisao/la:zato nam i nema papaye ali vam je svima zahvalila sto ste joj cestitali rodjendan
da cula sam da nece biti ovdje na forumu vise
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)