hm fakat tužno kad pomislišpaparaci je napisao/la:
meni je zanimljivo to, koliko je potrebno dugo da nesto sagradis ili napravis (kuca, neboder, prijateljstvo, ljubav, stadion,....) - a kako brzo se sve to moze unistiti!

hm fakat tužno kad pomislišpaparaci je napisao/la:
meni je zanimljivo to, koliko je potrebno dugo da nesto sagradis ili napravis (kuca, neboder, prijateljstvo, ljubav, stadion,....) - a kako brzo se sve to moze unistiti!
andro je napisao/la:SUMNJIVA ATLETIÄŒARKA
IAAF provjerava spol, ne vjeruju da je žensko
Caster Semenya
JužnoafriÄÂka atletiÄÂarka 18-godiÅ¡nja Caster Semenya mogla je nastupiti u finalu utrke na 800 metara na SP u Berlinu (te je i pobijedila), premda u MeÄ‘unarodnoj atletskoj federaciji nisu sigurni da je ona žena
Dvojbe u vezi spola pojavile su se nakon Å¡to se Caster Semenya 'pojavila niotkuda na svjetskoj sceni', te je prije tri tjedna istrÄÂala najbolji rezultat sezone na svijetu, 1:56.72 minute. TakoÄ‘er, upadljiva je i njena 'muÅ¡kobanjasta figura'.
Glasnogovornik IAAF-a Nick Davies izjavio je da je zatražena potvrda spola južnoafriÄÂke atletiÄÂarke, no rijeÄ je o kompliciranom procesu pa će rezultati biti poznati tek nakon zavrÅ¡etka SP u Berlinu.
'Nemamo nikakvih ÄÂvrstih dokaza o tome da bi joj trebali zabraniti nastup. ÄŒekamo izvješće o potvrdi spola, a ono će stići sljedećih tjedana. Jednostavno, naÅ¡li smo se u vremenskom Å¡kripcu i sada bi bilo pogreÅ¡no zabraniti joj nastup', kazao je Davies.
Predstavnici Atletskog saveza Južne Afrike izjavili su da nemaju nikakvih razloga posumnjati u to da je Caster Semenya žena, pa ÄÂak ni u to da je roÄ‘ena sa muÅ¡kim i ženskim kromosomima.
vidovita_dzemila je napisao/la:haha ja poÄÂela ÄÂitati
kenjac koji se....