mmmmmm nema veze volim ja i kolache josh ako si ih ti pravila onda ce mi biti josh ukusnijiSelma24 je napisao/la:ehhh zato sto sam iskrena moram ti priznat da oraha trenutno nemam u kuci....ali kupim sutra odma...haj evo makar kolaca uz caj....
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
mmmmmm nema veze volim ja i kolache josh ako si ih ti pravila onda ce mi biti josh ukusnijiSelma24 je napisao/la:ehhh zato sto sam iskrena moram ti priznat da oraha trenutno nemam u kuci....ali kupim sutra odma...haj evo makar kolaca uz caj....
Selma24 je napisao/la:ehh kud me nadje...soorryyyy al nisam ove sama pravila..nisam imala vremena..haj sledeci put napravim samo za tebe drug...
![]()
Momak_31 je napisao/la:Selma24 je napisao/la:ehh kud me nadje...soorryyyy al nisam ove sama pravila..nisam imala vremena..haj sledeci put napravim samo za tebe drug...
![]()
dogovoreno mada si i svojim izborom ovih kupljenih kolacha pogodila moj ukus,hvala bash su mi uz topli chaj ugodno prijali nadam se i tebi
takodjer, drushtvo je bilo fenomenalnoSelma24 je napisao/la:Momak_31 je napisao/la:Selma24 je napisao/la:ehh kud me nadje...soorryyyy al nisam ove sama pravila..nisam imala vremena..haj sledeci put napravim samo za tebe drug...
![]()
dogovoreno mada si i svojim izborom ovih kupljenih kolacha pogodila moj ukus,hvala bash su mi uz topli chaj ugodno prijali nadam se i tebi
Eh super,drago mi je sto i ove kupovne primas..hehehhei meni su prijali i te kako jos uz ovo drustvo!!!
![]()
Momak_31 je napisao/la:ja isto tako selma sam sada super poslije onih tvojih kolacha i chaja
Selma24 je napisao/la:Momak_31 je napisao/la:ja isto tako selma sam sada super poslije onih tvojih kolacha i chaja
ehhh bas mi je drago drug!!!![]()