eee, ovo je vrijedno ponavljanja ... a sinoc na to cekam, pa cekam - aja boMMe ... pomislih, pa nije zar da nam je u moderaciji lik bez obraza.LAFF je napisao/la:ups...IM_ex je napisao/la:Lafe, prvo bih da te podsjetim na nesto sto vidim da ne znas il ako znas, ni malo mu ne pridajes znacaj ... Moderator si, a kao takav, TI ne bi smio da odajes ma kakve podatke o clanu a koji su u vezi sa zeljom od strane clana da se ostane na anonimnosti ... sad se prvo bar malko zacrveni u licu, u znak da na osnovanu kritiku koja je upucena licno tebi na adresu, imas ono sto se zove "obraz".LAFF je napisao/la: Bravo, Hvala vama objema
Posto vidim @IM_ex govoris forumskim jezikom kazi nam sta ima u Austriji
Da, Austrija k'o Austrija - swapska posla, sto bi se reklo, najkrace
Mora da me zadrzala neka druga tema, odvratila mi paznju na momenat, pa mi ovo LAFF-ovsko oglasavanje promaknu ... tek sad ga spazih ... naravno, odusevilo me.
Eh, sto ti je cudo jedno kad se drzi do ocuvanja obraza - LAFF-e, ne mogu ti reci da ti prastam nepaznju samnom u vezi ali, bar te sad vise cijenim jer - dokazao si da imas obraz. Svaka cast - pozdrav extra tebi

Pozdrav i ostalim kolacicima, starim ili novim, svejedno je - vazno je da nas ima, a ima nas za cudo bozije ... svaki put je onn najmanje 5-10 osoba