O cemu trenutno razmisljate?
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
kliknuh na Prichu ... misleci da je odvojena od one meni nekad najdraze teme Nastavi pricu.
Kliknuh na tri zadnje stranice iste ... heej, pa to je bio dozivljaj, u ovo doba da se smijem, ccc [smilie=to funny.gif] ... pa mi sad iznova zaoooo sto se desi to sto se desi
... jeste dosadn/i/e
Ne kazem, neka i novih prica, al, ona je prava ... najbolja
jest, sta je :baa:
:bih:
Kliknuh na tri zadnje stranice iste ... heej, pa to je bio dozivljaj, u ovo doba da se smijem, ccc [smilie=to funny.gif] ... pa mi sad iznova zaoooo sto se desi to sto se desi

Ne kazem, neka i novih prica, al, ona je prava ... najbolja

:bih:
Kuda idu ljudi kao ja ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
[-X Nije bilo nemoguce ... smoto je svako ko misli drugacije
Kako dolaze novi clanovi, vremenom ih upoznajemo pa bi i oni postepeno dobili prikladnu ulogu ... a ovo sad, k'o da gledam ... maH .. sta me briga .. onoj prici nema premca.
Ko ne kuburi s vremenom, savjetujem mu da ju cita (bez obzira dal je u toku ili ne) ... bice mi zahvalan, sigurna sam

Kako dolaze novi clanovi, vremenom ih upoznajemo pa bi i oni postepeno dobili prikladnu ulogu ... a ovo sad, k'o da gledam ... maH .. sta me briga .. onoj prici nema premca.

Ko ne kuburi s vremenom, savjetujem mu da ju cita (bez obzira dal je u toku ili ne) ... bice mi zahvalan, sigurna sam

Kuda idu ljudi kao ja ...