Razlozi odobrenja vise zena
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Re: Razlozi odobrenja vise zena
ma znam bona. pa to sam ti i rekao. znaci, NE!
Tvoja supruga je ljubomorna ali ljubav prema islamu odnosno prema Allahu je jaca ..i zato kazes postuje naredbu po ajetu da mozes imati vise zena..beba80 je napisao/la:Ne nerazumijes ti to ne ulazi se u postelju troje vec dvoje pr.ja i moja prva supruga a sutra ja i moja druga supruga a to je na nacin da je soba posebno jedna od druge al veca kuca mi je potrebna radi djece.Islam ti ne razumijes tako da i ne razumijes moju suprugu ona je ljubomorna al ljubav za islamom odnosno prema Alahu je jaca tako da postuje naredbu po ajetu koji glasi imate pravo dvije,tri i po cetri al da budete pravicni prema njima a ako mislite da necete bit pravicni onda jednaRa-Ja je napisao/la:Kako ti moze uopste padati na pamet takva ideja .Prvo napravi veliku kucu..pa da ta drugarica tj sestra tvoje zene ima gdje zivjeti s vama ..Inace takozvana sestra htjela ili ne htjela mora dijeliti postelju sa vama dvome..A ti htjeo ili nehtjeo postade moderan tip..beba80 je napisao/la:Da Imam vecu kucu ozenio bih se ponovo al ovaj put bi bilo drugacije posto moja supruga bira sebi sestru koja bi me djelila sa njom.Jako bi mi bilo drago da mogu to ne zbog sexa vec zena bi mi imala prijateljicu i sestru u njoj.Jednom mi je i govorila hajde sto ne bi ti al ja nisam trenutno spreman na to.Sta mislite o ovom?
Bilo bi to veoma carobno i za tebe i tvoju zenu..volite se ali ipak u braku nesto nestima...
Meni to nikako neide u glavu..ali znam da nebih mogla biti nikome niti prva u nizu a kamoli druga..i dalje....![]()
Ako je tvoja zena dala ideju da se zenis ...razmisljam i pitam se zasto se uopste za tebe udala..da li ona tebe voli...Ili je bolesna pa ko ce to bolje da raditi nego specijalno za nju odabrana sestra....
Neka si ti dao tu ideju mozda je neko toliko ugrozen, mozda se i javi...a mozda smo promasili uopste temu razgovora....
Svi koji vjeruju u alaha i vole islam ..pridzavaju se mnogih pravila koji su normalni...
Neznam da tu ima neka naredba ,,to je rijec u prevodu da MORAS..

zena...Ili ja ili ti nismo svatili neke stvari po tom pitanju ...
Ipak mislim da sa tvojom zenom nesto bas i nije u redu ,kada ti dozvoljava ,pa cak i suflira da se ozenis sa jos jednom zenom.....
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Ra-Jo, sreco. on ima pravo, a ne mora.
nego da ja tebe ozenim, sta kazes? i eto bices mi jedina, obecavam
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
nego da ja tebe ozenim, sta kazes? i eto bices mi jedina, obecavam
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
vi biste bili par rasparpaparaci je napisao/la:Ra-Jo, sreco. on ima pravo, a ne mora.![]()
nego da ja tebe ozenim, sta kazes? i eto bices mi jedina, obecavam![]()
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
ra-ja ne mogu ti ja objasnit to jer to covjek sam individualno moze svatit i jasno mi je da ti ne razumijes jer nekad sam i ja takav bio a i moja supruga
beca_jovi je napisao/la:vi biste bili par rasparpaparaci je napisao/la:Ra-Jo, sreco. on ima pravo, a ne mora.![]()
Hvala znam.......
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Ra-Ja je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:vi biste bili par rasparpaparaci je napisao/la:Ra-Jo, sreco. on ima pravo, a ne mora.![]()
Hvala znam.......
ne slusaj ti nju bona
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
ebem ga ja Drug, ja se satra oko nje - a ti tako

Vidovita, skabo ti vidiÅ¡ ,............. ne gledaÅ¡ njegovim oÄÂima 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

dobro gledaj u pravu si e sad mi reci koliko je muskaraca smotanih pijanica propalica stidljivih itd i neki od njih nisu ozenjeni.Sad one zene koje bi mogle bit njihove supruge da oni nisu takvi ostaju same i pocinje lezbejstvo prostitucija.Ja licno mioslim da ni jedna zena a ni muskarac ne moze bez sexa te stoga modifikuju se ovi pravci oralni anallni i dr.vidovi a sve to sejtan proklet bio i zeli da se mi udaljavamo od onog sto je propisano te da nas odvede u vatru,stoga sam ja zagovornik poligamije jer tako je lijepse.Docice i vrijeme vidovita da momci sa sela dodju do novca /sejtanovog brata/ i da sidju rasprodajuci blago koje imaju /stoka ,voce i povrce/kupe stanove nadju djevojku a ona ga pocne musti jer ona voli pare a njega i nije toliko bitnoi kad ostadne bez ista ja znam kakvi su pojedini seljaci uzet ce sjekiru i sasjeci je il ce doci pa svaku noc u svoj stan dovodit drugu i placat joj uz to ona mora trpit samar tucu kur.. i opet sve je to sejtanu drago.
Nema NIKAKVOG razloga da jedan covjek ima vise od jedne zene.Bar na nasim podnevljima...Od Vas mi do sada niko nije dao valjan razlog za to ...!
Mozda je bilo razloga prije..ali sa razvojem civilicacije..zena se emancipovala dostigla svijest, ravnopravnost s muskarcem..samostalnost..postala je kompletna licnost...Sada zena kao takva ..skolovana ,zaposlena ,,ima pravo i moze da zivi u potpunosti samostalno...Zasto bih se i udavala posto poto,ili za nekoga ko joj uopste neodgovara..... pijanicu .propalicu ,ili covjeka koji vec ima zenu...ako moze zivjeti sama ......
Mozda je bilo razloga prije..ali sa razvojem civilicacije..zena se emancipovala dostigla svijest, ravnopravnost s muskarcem..samostalnost..postala je kompletna licnost...Sada zena kao takva ..skolovana ,zaposlena ,,ima pravo i moze da zivi u potpunosti samostalno...Zasto bih se i udavala posto poto,ili za nekoga ko joj uopste neodgovara..... pijanicu .propalicu ,ili covjeka koji vec ima zenu...ako moze zivjeti sama ......

moze zivjet tacno al nemoze sama imat odnos jer je nju Gospodar stvorio od rebra i ona pripada covjeku a covjek njoj i sve drugacije je naopako i protivrecje Gospodaru a znas gdje zavrsavaju oni koji se suprostavljaju
Žena ,........ njeno veliÄÂanstvo , sav um ÄÂovjeÄÂanstva se sabrao u ženi a muÅ¡ke Å¡oviniste se trude to opovrgnuti.
Evo , kako ovo tumaÄÂiti ; žena se u islamu nikad niÅ¡ta o vjeri ne može nauÄÂiti , sve samo muÅ¡karac zna a žena ne zna , pa ni to da li muž može imati jednu ili viÅ¡e žena.
Imal kakva žena da tumaÄÂi Kur`an , da predaje na bilo kakvom fakultetu islamskih nauka , da drži farz ili da je u ulogi hodže ,.............
Evo , kako ovo tumaÄÂiti ; žena se u islamu nikad niÅ¡ta o vjeri ne može nauÄÂiti , sve samo muÅ¡karac zna a žena ne zna , pa ni to da li muž može imati jednu ili viÅ¡e žena.
Imal kakva žena da tumaÄÂi Kur`an , da predaje na bilo kakvom fakultetu islamskih nauka , da drži farz ili da je u ulogi hodže ,.............
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Covjece zar mora imati i odnos sa bilo kim...beba80 je napisao/la:moze zivjet tacno al nemoze sama imat odnos jer je nju Gospodar stvorio od rebra i ona pripada covjeku a covjek njoj i sve drugacije je naopako i protivrecje Gospodaru a znas gdje zavrsavaju oni koji se suprostavljaju

A sta da radi zena takva koja se uda za covjeka koji vec ima zenu ..a on nemoze imati sex..niti sa jednom a kamoli sa cetiri...

![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pravi si ti sovinistamrki62 je napisao/la:Žena ,........ njeno veliÄÂanstvo , sav um ÄÂovjeÄÂanstva se sabrao u ženi a muÅ¡ke Å¡oviniste se trude to opovrgnuti.

vjecito opovrgavas ono u sta vjerujes

![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ali dobro kazes, sovinisti. normalna osoba nece
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
opet siris lazi. niko zeni navedeno ne osporava i naravno da ih ima dosta koje mnogo i vise znaju nego vecina nas.Evo , kako ovo tumaÄÂiti ; žena se u islamu nikad niÅ¡ta o vjeri ne može nauÄÂiti , sve samo muÅ¡karac zna a žena ne zna , pa ni to da li muž može imati jednu ili viÅ¡e žena.
sto se ne posluzis svojom najjacom i najdrazom tehnikom - google-anjem. iskopaces sigurno bar jednuImal kakva žena da tumaÄÂi Kur`an
zasto ne bi postojala? nigdje veze.da predaje na bilo kakvom fakultetu islamskih nauka
ili da je u ulogi hodže ,............
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
a hodza da obuce dimije

znas ga preCerati, svaka ti cast
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)

ja mislim da si ti pripadnik "mrkaljevica"
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)