Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#406 Post Postao/la bosman »

... a bosman i dalje kibicuje. Ko ceka, doceka mili jadan on. A papaya oj vanice nikao da se odvoji (belly odvoji je od pranja nogu)...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#407 Post Postao/la im_ex »

bosman, papaja nije s dolly u sobi vec sa sabinaM [smilie=to funny.gif]

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#409 Post Postao/la im_ex »

Ma Laka ce nam biti odskocna daska jer je on vec poznat raji i raja ga voli ... primimo njeg da s nama pjeva i eto ga - ja ne bih drugacije :)

Ustala bi mozda belly s patosa, al ne zna il bi se vise smijala sto je pala il bi pregledala gdje je sve zadobila fleke ... smije se a i plakala bi, a i sram ju, izvalila se tu pred Smekerom

[smilie=to funny.gif]

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#410 Post Postao/la bosman »

da, ali belly je to napisala i nek smisli kako da je odvoji od VANICE [/size]

... i bosman ceka i ceka kad ce sabinaM da ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#411 Post Postao/la im_ex »

bosman je napisao/la: da, ali belly je to napisala i nek smisli kako da je odvoji od VANICE [/size]
ne mora je belly odvajati, ccc ... sve i da hoce, ne moze, belly se raspistoljila u kupatilu pred Smekerom [smilie=to funny.gif] hmm, probacu sta :-k

"sabinaM, jesil :baa: zavrsila, daj da ponesem usput to da istresem ... idem da se tusiram, rano mi je da legnem" - rece papaya i ...

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#412 Post Postao/la bosman »

... i ustade. I sa svojim gracijoznim, extravagandnim elegantnim koracima zaputi se prema kupatilu, nesluteci sta ja ceka tamo. SabinaM i IM_ex su uje pogledom ispratili iz sobe i...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#413 Post Postao/la im_ex »

uhhh, kad se neredovno svraca na bol-forum, imamo sto imamo - ne zna se ni ko pije ni ko placa, odnosno, ne zna se ko je s kim u sobi

ponovit' cu:

papaya ti je u sobi sa SabinaM
belly dijeli sobu sa nesto odsutnom IM_ex :baa:
Ilir je jadan sa Zmixom
vi muski (pasa74, Smeker, bosman, denideni, jasmin i drugi) ste u jednoj vecoj sobi, skupa,
ostale zene su *negdje*, nije toliko ni vazno jer nemaju glavne role u Prici :P :biggrin:

bitno pa cu podsjetiti:
bosman je gladan papaye ... ona to zna i zbog njeg je ostala "nepresvucenog" imidza (awatar ne mijenja iako svadbe nije ni bilo i ko zna kad ce kakva), ali, imajte na umu da je papaya pjevaljka pa, ono, znas kako pjevacice imaju obicaj tamo-amo ... ma znas, zar ne

sabinaM je koordinatorka a i menadzerka za nastupe nase grupe ... vrbuje je Hamid_Islam koji je jos u Vojvodini , a mozda i jos neko, ima puno vise muskih a "ne_sparenih"(pomozite, ne uspijevam sve sama)

Ilir ne zna vise ni kako da razmislja, jadan, on je sa Zmixom koja bi rado da mu "slomi srce", ali on vise bas ne zna kuda i kako

belly - vrtirepka nemirna, s njom se nikad nije nacisto ... slabo sta da joj promakne a vrbuje ju Smeker

IM_ex s belly dijeli sobu ali se izjasnila da ne snosi odgovornost za nju pa je tu obavezu prebacila na sabinaM
Inace, IM_ex je nekako odsutna, zamisljena i pomalo zabrinuta ... bori se za ostvarenje svog cilja ali zaista ju neizvijesnost mori ... samo zato je odbila obavezu da pripazi na jos suvise mladoliku a nestasnu belly

pasa74 - ah, pa znate pasu74 :-k
denideni - bas ima interes pribliziti se IM_ex (javno je rekao), no, fino je to, ali, ta IM_ex, eh ... zna ona svoje ... i drugi mozda vec znaju
jasmin, ko o cemu on o biznisu ... treba ga pokrenuti i aktivirati u "sapunici"
jos jednom - jasmin i IM_ex su trebali biti kumovi na Ilirovoj svadbi, a ako do nje nekad dodje, oni ce to i biti

Eh, sad, upamtite ovo a ako jos sta nije jasno, a sto sam zaboravila pomenuti, pitajte tipkajuci malim slovima (radi bolje preglednosti Price)

Moze dalje, moze :biggrin:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#415 Post Postao/la im_ex »

pa bilo je krajnje vrijeme :baa:

ha ja, papaya :)

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#417 Post Postao/la im_ex »

ah, denideni ... nemoj da te to slomi.

Znas ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#419 Post Postao/la im_ex »

deni, nemoj ... zao mi te a i , mogao bi te neko vidjeti ... de prestani, kad te molim, deniiiiiiiiiii
hajde smiri se, de popij kaficu :kafa:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#420 Post Postao/la belly_dancer »

ali deni ce biti dobro..no sta ce se desit sa tom NESTASNOM belly..u nastavku price sljedi...

sada dolazi bosman i govori im_ex...:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Odgovori