Razlozi odobrenja vise zena
Re: Razlozi odobrenja vise zena
Eh , yebat ga Mic , kako ti ne dosadi provoditi vehabijske fraze 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ma to su fraze , neigdje veze sa istinom - na terenu ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Gdje ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Haj vidi tamo sto sam ti postavio za familiju Saud............
Mogao si makar link postaviti
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

da potpuno se slazem sa tobom al nisam ja napisao da je dozvoljeno muskarcu da ima do 4 ako je u mogucnosti nisam ja rekao da se zena treba pokrivati nisam ja rekao da muskarac je jedan stepen u islamu veci od zene i da odgovara kao pastir za svoje stado vec Nas Gospodar odnosno Alah.vidovita_dzemila je napisao/la:Od ÄÂega je žena stvorena ,........... de malo razmisli od ÄÂega si ti stvoren ,............. ja ženu smatram prije svega kao mater .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako ti je to moja bebo
samo je Adem imao tu privilegiju da ga ne rodi žena, ti nisi, niti ijedan muškarac poslije njega
Beba80, nemoj bježati od istine , žena je u pitanju a ne nekakva pravila - koja ti navodiš .
Žena, njeno veliÄÂanstvo žena
Mani toga nabrajanja, samo njeno veliÄÂanstvo uzmi u obzir ,........... ne prvu ženu , već ove sadaÅ¡nje , koje vehabije najviÅ¡e omalovažavaju

Žena, njeno veliÄÂanstvo žena
Mani toga nabrajanja, samo njeno veliÄÂanstvo uzmi u obzir ,........... ne prvu ženu , već ove sadaÅ¡nje , koje vehabije najviÅ¡e omalovažavaju

Mrki.....podrzavam te ![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
pa valjda 4 žene u onom vaktu su se mogle uzimati i moći će kad dođe vrijeme
da na 1 muškarca dođe 50 žena
a danas je više muškaraca neženja već žena
Ako je tako kako ti kazes onda jedan razlog vise da muskarac koji moze ozeni do cetiri zene jer ove nezenje svacaju ako nemogu izdrzavati zenu nece se ni zenit a ovaj ko se ozenio svata svoje sposobnosti pa bi htio jos
da na 1 muškarca dođe 50 žena
a danas je više muškaraca neženja već žena
Ako je tako kako ti kazes onda jedan razlog vise da muskarac koji moze ozeni do cetiri zene jer ove nezenje svacaju ako nemogu izdrzavati zenu nece se ni zenit a ovaj ko se ozenio svata svoje sposobnosti pa bi htio jos
Ko zna, kako je krenulo viÅ¡e pojedinim ni vijagra ne pomaže i žene će morati uz božiju pomoć tražiti nas , koji možemo ( kojim ÄÂunjo nije doÅ¡ao na pola 6 )beba80 je napisao/la:
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
I poÅ¡to će nas biti malo sa uzdignutim ÄÂunjom a viÅ¡e onih sa neuzdignutim ,............ Å¡ta će onda ženama preostati , nego da viÅ¡e žena poÄ‘u za jednog muÅ¡karca ,................. ah , merakaaaaaaaaaaaaaa u veÄÂeri raneeeeeeeeeeeeeee

Yebote, meni se već sad sline od naslade cijede ,................. navalite žene , Å¡ta se ÄÂeka

Odakle podatak da je jedan muÅ¡karac naprema 50 žena, statistiÄÂki od prije 2-3 godine bilo 1:7, a kako Džemila kaže viÅ¡e je samih muÅ¡karaca, mislim neoženjenih nego žena.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...