neznam koja ce trpiti ovo moje hodanje i sve toSelma24 je napisao/la:Svaka ti cast bogami!!!! blagoli se onoj koja te imadne nee samo za komsiju vec za...znas!!!![]()
![]()
Vec se bolje osjecam uz komsiju

neznam koja ce trpiti ovo moje hodanje i sve toSelma24 je napisao/la:Svaka ti cast bogami!!!! blagoli se onoj koja te imadne nee samo za komsiju vec za...znas!!!![]()
![]()
Vec se bolje osjecam uz komsiju
bgm ako hoce da ima morat ce trpiti...Selma24 je napisao/la:Znas koja ce trpiti...ona koja te bude voljela![]()
ma komsija neces ti toliko hodati ...neces imat vremena bo
Zivinicannn je napisao/la:bgm ako hoce da ima morat ce trpiti...Selma24 je napisao/la:Znas koja ce trpiti...ona koja te bude voljela![]()
ma komsija neces ti toliko hodati ...neces imat vremena bo
hahhah nije problem ni to samo neka rodica radi ja cu u kuci lezat hahahNermin01 je napisao/la:nema hodanja ako ti selma sredi rodicu
Nermin01 je napisao/la:nema hodanja ako ti selma sredi rodicu
Nermin01 je napisao/la:zivi...dobar kommentar,sta sad selma
Nermin01 je napisao/la:hmmm..nema druge znaci moras hodati zivi
nema ba nermine jesi ti vidio...nemozes ti ba lezat kod kuce....sta god da radis nesvida ima se hahaNermin01 je napisao/la:hmmm..nema druge znaci moras hodati zivi
Zivinicannn je napisao/la:nema ba nermine jesi ti vidio...nemozes ti ba lezat kod kuce....sta god da radis nesvida ima se hahaNermin01 je napisao/la:hmmm..nema druge znaci moras hodati zivi
Zivinicannn je napisao/la:hahaha komsinice ma nemoras ba dok je komsijeee