*Ne_obicni KalOdont *
bosman
Zvijezda foruma
Clan od: Nov 10, 2007
Komentari: 2364
Mjesto: Germany-München
Naslov komentara:
--------------------------------------------------------------------------------
NaravNO, nece ona sebi punkte i bog!
Upisano:
2008-04-13, 01:09:57
IM_ex
Specijalni status V.I.P
Clan od: Dec 11, 2007
Komentari: 5000
Mjesto: Dusa mi ostade tamo
Naslov komentara:
--------------------------------------------------------------------------------
Jest se napusio, sve se pusi ... daj, ba, bosman, demantuj me ako mislis da nisam u pravu, postedite me neosnovane kritike, pliz - hvala
Upisano:
2008-04-13, 01:13:55
Gledaj vrijem i pisi sebi punkte.
Zvijezda foruma
Clan od: Nov 10, 2007
Komentari: 2364
Mjesto: Germany-München
Naslov komentara:
NaravNO, nece ona sebi punkte i bog!
Upisano:
2008-04-13, 01:09:57
IM_ex
Specijalni status V.I.P
Clan od: Dec 11, 2007
Komentari: 5000
Mjesto: Dusa mi ostade tamo
Naslov komentara:
Jest se napusio, sve se pusi ... daj, ba, bosman, demantuj me ako mislis da nisam u pravu, postedite me neosnovane kritike, pliz - hvala
Upisano:
2008-04-13, 01:13:55
Gledaj vrijem i pisi sebi punkte.

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Stvarno bosman ne kuzi problem ... kako da ti objasnim kad neces da uvidis da nisi u pravu .... jer, po tebi, (mozda jos po par osoba), izgleda da sebe ne kaznjavam ...a da se nad vama izivljavam .... bas fer od vas nekolicine, nema sta, bosman, tsss [-(
Ne nadovezujem se namjerno na tvoje il necije upise od malocas jer ste uzeli pogresan nastavak ... denideni je pogrijesio pomenuvci Zenicu umjesto, npr. Zhenicu ... nalozio vas jedan baraba_IT ...i ... eto gdje ste :ballbounce:
Razumijes li me, konacno, bosman ?
Ne nadovezujem se namjerno na tvoje il necije upise od malocas jer ste uzeli pogresan nastavak ... denideni je pogrijesio pomenuvci Zenicu umjesto, npr. Zhenicu ... nalozio vas jedan baraba_IT ...i ... eto gdje ste :ballbounce:
Razumijes li me, konacno, bosman ?