Musliman ,Katolik,Pravoslavac

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Musliman ,Katolik,Pravoslavac

#46 Post Postao/la vornevljev »

paparaci je napisao/la:pa i sve da je ovo muslimanski forum, zasto bi te to bockalo?
Pa valjda zato što bi vladalo jednoumlje i na svaku temu bi se raspravljalo sa islamsko-teološkog aspekta,i kako bi onda mogao imati pripadnike drugih drugih religija na tom forumu.

Ne kažem ja da su u islamu nema o čemu raspravljati,ima i to mnogo,ali rasprave bi bile omeđene spektrom islamskih nauka.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA

probisvjet
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#48 Post Postao/la probisvjet »

vornevljev je napisao/la:
paparaci je napisao/la:pa i sve da je ovo muslimanski forum, zasto bi te to bockalo?
Pa valjda zato što bi vladalo jednoumlje i na svaku temu bi se raspravljalo sa islamsko-teološkog aspekta,i kako bi onda mogao imati pripadnike drugih drugih religija na tom forumu.

Ne kažem ja da su u islamu nema o čemu raspravljati,ima i to mnogo,ali rasprave bi bile omeđene spektrom islamskih nauka.
da hvala vorn .. uzeo si mi rijeci iz usta
a ko sto rece papy .... sve i da je, sigurno nebi bila ovdje ...

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#49 Post Postao/la grga »

Ni ja nebi bio ovde da je forum samo muslimanski.Doduše tad se to nebi ni moglo nazvat Forum.Pitanje koji narod je najbolji..Nema dobrih i loših naroda,samo dobrih i loših ljudi na svim stranama.Ako si lud lud si bez obzira iz kojeg kutka planete dolaziš,nema nacionalnog predznaka..Al primjetih ovde da se neki Bošnjaci pale ko šibice na spomen Srpstva oli pravoslavlja..Mogu razumjet,rane su rane a i svi znamo tko je rat započeo,pa uvijek postoji neka doza rezerve.Al nećemo sad vječno tako.I meni je dugo trebalo da posložim neke kockice u glavi,i meni su svojevremeno svi Srbi bili rak rana,vremena bijašu takva,nisam se borio sa Englezima..Al jednom shvatiš da su ljudi,ljudi i kao što rekoh nema dobrih ili loših naroda..Bila je i faza rata Hrvata i Bošnjaka,tako da je i kod nas u RH također atmosfera bila ona proklete Balije,prikleti Turci,ni sami neznaju što su itd..Al prošla su ta vremena..Iako duboko mi se urezala izjava jednog Srbina što je napustio Rijeku,kaže on,znaš vas Hrvate nevolimo,a Muslimane mrzimo..Opet to je sud samo jednog čovjeka..Imam i frenda koji ni dan danas nemože smislit Srbe,sav se zapjeni kad mu se nešto Srpsko spomene..Opet to je samo on,pojedinac..Valjda me razumijete..

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#50 Post Postao/la dare__71 »

Da budemo jasni kada bi nasao za shodno da zakljucim da je ovo jednonacionalni forum smatrao bi da nekoga vrijedzam svojim prisustvom,suvisna je pomisao za bilo sta slicno i to je moje misljenje......ja ovdje vidim meni drage osobe koji mi lice na moje okruzenje a to je tuzla i tek ko nije bio ovdje(tuzli) nezna o cemu pisem....
Neko mi je rekao da je ovo stranica koja spaja .....ako neko misli da sm pogrijesio adresu bit ce dovoljan PP da me obavjesti i ja cu se povuci

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#53 Post Postao/la dare__71 »

papaya je napisao/la:a jaaaj, ja sam mislila da su srbi najgori :wink:
ma jok bona papy,mix je najgori kao recimo otac ceh a mati madzarica nigdje gora kombinacija :mrgreen:

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#55 Post Postao/la dare__71 »

cuj nje pa tako su postali svi bosanci,e ja sam ti samo u zaostalom stadiju razvoja....en gledaj slovence svi traze babu u bosni a @mrki da im skrati put preseli u sloveniju da im uskrati troskove :mrgreen:

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#57 Post Postao/la dare__71 »

papaya je napisao/la:Ujak mog oca, iz jednog sela u nekoj vukoje*ini na Kosovu dobio poziv za vojsku, prije jedno 50 god...tako nesto. Selo zabaceno, niko nikada nije izasao iz njeg´, nit su isli u skolu.

Uglavno, poziv u vojsku, destinacija BOSNA.

Kuku, pocela majka da place, otac, sestre, cijelo selo rice i place, kuku Radosaveee,kud nam odeee u daleki svet, jaooooooo.

Oni su stvarno mislili da je to na nekom drugom kontinentu...
jel se znao vratit kuci jadan :lol:

mickey
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#58 Post Postao/la mickey »

nisam znao di da pitam, dal se zna datum kad je isus rođen?

Bebana_de
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#59 Post Postao/la Bebana_de »

mickey je napisao/la:nisam znao di da pitam, dal se zna datum kad je isus rođen?

dobro pitanje,,,i mene bas zanima,,, [eusa_think.gif]
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi

http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#60 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:

:D a zašto je to tako uvijek sam se pitala. 99% srba prije bi sa hrvatima već sa muslimanima i 99% hrvata prije bi sa srbima već sa muslimanima.

zašto smo mi svima najgori :D
Kod jednih je križ , kod drugih je krst ,............ jel sad jasnije :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori