Aha, tako znaÄÂi cccccccccccc BiH pasoÅ¡ može dobiti ko god hoće al druge države ne smiju koristiti to Å¡to BiH koristi - licemjerno je to djeÄÂaÄÂecarobnjak_iz_voza je napisao/la: Bosanski pasos je mogao i moze dobiti ko god hoce ali alooo ja govorim da se gradjanima BiH nije smijelo dozvoliti da dobijaju TUDJE pasose,
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Imao je a ako ti ne znaš to , nemoj meni zabraniti da ja znam.carobnjak_iz_voza je napisao/la: i to tvoj Aljo nema nikakvog uticaja ni moci(da ti nisi zaljubljen u Aliju rahmetli?)
Svojevremeno je Irfan Ajanović bio u Sloveniji i ovdaÅ¡njim narodu objaÅ¡njavao da se ljudima iz BiH ne treba ustruÄÂavati uzeti državljanstvo Slovenije, jer BiH na ÄÂelu sa Alijom , zagovara dvojno državljanstvo.
Hebat ga, potrudi se i nađi na netu ko je bio Irfan Ajanović.
Jok, nije imao, kao što ni Tuđman nije kršćansku imao, jer u statutu to nije pisalo cccccccccarobnjak_iz_voza je napisao/la: Cuj Alija je imao islamsku strankustranke imaju svoje ustavne statute i nigdje u toj stranci ne pise da se osniva na nekim islamskim nacelima,kao sto pise u demokrscanskih stranaka.
Upoznaj dovoljno islam i naći ćeš odgovor .carobnjak_iz_voza je napisao/la: A ja tebe pitam sta fali da u Bosni ima stranka koja predstavlja muslimane vijernike?
Zato što je to iz kaprica Nijemcima a kapric nikom dobrog donio nije.carobnjak_iz_voza je napisao/la: I sta fali tome sto se turkinje zavijaju u Njemackoj?Pa o tom ti pricam covijece to su dvostruka mijerila i to NIJE demokratija u kojoj se garantuje vijerska i gradjanska sloboda.Jesi ti naivan ,da ,jer zivis a ne kontas gdje zivis,hoces zabranjivati vijeru a pozivas se na antinacionalizam
Vjerska prava ti treba da razumijeÅ¡ a ako imaÅ¡ volju , pronaÄ‘i na netu , nemoj sve mene da ÄÂeka
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Pojasni malo to , hoćeš li ?carobnjak_iz_voza je napisao/la:+ ti je na meti stalno islam,a predaci ti muslimani..i ko je tu izdajnik svoga naroda?
na koji naÄÂin je to meni na meti islam ?
Ja živim u Sloveniji , gdje je ustavom zagarantovana sloboda izražavanja, mišljenja,...........carobnjak_iz_voza je napisao/la:Ti kontas da zivis u komunistickoj Kini ,a u stvari si u krscanskoj evropi..a evo ja cu se potruditi da ti nadjem video koji govori o glavnom razlogu straha Evrope od muslimana