Ljubav preko neta ...

Komentari Diskusije

Vjerujete li da postoji ljubav preko neta ...

Da
49
35%
Da
49
35%
Ne
22
15%
Ne
22
15%

Ukupno glasova: 142

Poruka
Autor/ica
Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#48 Post Postao/la Tourniquet »

EdeLa67_ je napisao/la:Citam komentare ovdje na forumu..

I iznendjujem se koliko vas ima shto vjeruju u ljubav preko neta :eh:

Zar vi tako stvarno mislite? Da se mozesh zabubiti u nekog koga nikad nisi vidio uzivo, koga nikad nisi dodirno, ljubio, mazio, s kim nikad nisi ni pricao (osim preko neta)? :chuckel:
NAravno da moze... I vjerujem.. Meni se to desilo... Prvi susret i upoznavanje je bilo preko neta... Kasnije se vidjeli normalno... I sve dobro funkcionira.. Jeste da nedostaje sto nismo skupa i sto u odredjenim trenutcima ne mozemo biti jedno kraj drugog. ali moze se...

A Ljubav je isto cekanje.. :blush:

Aladin-np
Pocetnik

#50 Post Postao/la Aladin-np »

Ovo mi je bas poznato...Evo da razjasnim-moguce je 100% ali pod uslovom da to ne bude vidjanje na primer 1 mesecno,vec upoznas osobu i ako zelis vezu onda mora to dobro da se odrzava...ja sam upoznao curu iz bg-a sa kojom sam se dopisivao 5 meseci a ona je daleko 300km od mene...medjutim kao sto pise u mom profilu imam 17 godina,idem u skolu tako da to za sad nije moguce ali ono sto je najbitnije je da se ja i ona dopisujemo i cekamo jedno drugo jos nekoliko meseci a ona ce biti extra...tako da je moj odgovor na ovo pitanje 100% je moguce...

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#54 Post Postao/la ra-ja »

Ljubav preko neta......... je svakako moguca......kako sam vec vise puta rekla....Ali nemora i nemoze svaka veze preko neta da ima lijep zavrsetak...... :)

Kao na primjer....Imala sam rodjaka u Austriji koji ima 2 djece...
Upoznao se sa djevojkom preko neta....culi su se telefonom ...razmijenili slike ....vidjeli preko kamere.....I do tada je bilo sve ok....

Ona je iz Visokog...tamo gdje su sada pronadjene piramide....
Otisao je kod nje i njenih ...i tek kada je tamo dosao vidjeo je sta vidjeo...

Kaze tamo ima samo dobrog suhog mesa i sudjuke.... :baa:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#56 Post Postao/la ra-ja »

Da @lonely...ali ako sretnes nekada nekoga....koga si poznavao...onda sigurno mijenja stvar ...moje licno misljenje...
Ako covjek nije u mogucnosti da upozna osobu na drugi nacin ...kao taj moj rodjak...bio je prisiljken i na taj riziko...jer je htio da ima nekoga kraj sebe....iako to nije moje misljenje.... :-k

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#57 Post Postao/la Danielle »

Ljubav preko neta je moguca.Poznajem par koji se upoznao bas ovde na bolu i koji imaju krasan brak da ne kazem savrsen i kcerkicu od godinu dana.
Ljubav cini cuda

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#58 Post Postao/la ra-ja »

Da slazem se sa tobom....i znam da ima dosta brakova ...koji su prije svega sreli se bas tu.....

:) :)

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#59 Post Postao/la Danielle »

Nije bitno gdje se ko upozna,bitna je hemija

Odgovori