Sta Je Za Vas Ljubav?!

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#47 Post Postao/la ra-ja »

coomi je napisao/la:Ne bih mogla bez tog osecaja da zivim,obozavam tu euforiju,leptirice,sjaj u ocima,osmeh na licu.Tada sam najsrecnija i kada imam ljubav,(a imam je) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :P :P :P :P mogu cini mi se sve da uradim,nista mi nije tesko.Zivot bi mnogo bio jadan i bedan da nema ljubavi,sigurna sam u to. =D> =D> =D>
U pravu si....PA ZABORAVILA SAM DA SI TI SRECNO UDATA ZENA.???
u vezi,,, :chuckel: :chuckel:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#52 Post Postao/la belly_dancer »

ljubav je nesta sta bismo trebali stovat,jer se nedesava kad mi to ocemo a sluzi produzenju vrste...
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#53 Post Postao/la ra-ja »

Ljubav..ah ta ljubav...Jedan veliki osjecaj...... koji jedini dolazi direktno iz srca.....a uperen je prema osobi drugoga spola......
SRCE.....ljubav registruje ...preko svih cula.... :D

bosanka100
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#54 Post Postao/la bosanka100 »

ljubav je moc
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#55 Post Postao/la pasa74 »

Ra-Ja je napisao/la:Ljubav..ah ta ljubav...Jedan veliki osjecaj...... koji jedini dolazi direktno iz srca.....a uperen je prema osobi drugoga spola......
SRCE.....ljubav registruje ...preko svih cula.... :D

zar ljubav koju osjecas prema sestri,bratu,mami ,tati i prijateljimane dolazi iz srca ioi dolazi mozda iz VELIKOG noznog prsta Ra_ja :) :chuckel: :) :chuckel:

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#57 Post Postao/la ra-ja »

Zasto me citiras.....rijec je o ljubavi prema dragom...svi su davali komentare na tu temu..... :-k .

Ljubav prema familiji braci sestrama i roditeljima nema veze sa tom ljubavlju @Pasa74.... :-k

Znaci ti to poistovjecujes,,,neznam kako to izgleda....vjeriuj kod mene se to veoma mnogo razlikuje.... :-k

pasa74
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#58 Post Postao/la pasa74 »

Ra-Ja je napisao/la:Zasto me citiras.....rijec je o ljubavi prema dragom...svi su davali komentare na tu temu..... :-k .

Ljubav prema familiji braci sestrama i roditeljima nema veze sa tom ljubavlju @Pasa74.... :-k

Znaci ti to poistovjecujes,,,neznam kako to izgleda....vjeriuj kod mene se to veoma mnogo razlikuje.... :-k

evo opet moram citirati,,pitanje je sta je za vas ljubav,nije precizirano kakva,
ali bilo da je prema dragom,prema bratu ili nekom drugom,ljubav Ra_ja uvijek dolazi iz srca..

nepoistiovjecujem ja nista,ti si malo pobrkala pojmove,ali hajde bolan neka si :) :) :)

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#59 Post Postao/la belly_dancer »

ljubav je kada ti dragi skuva rucak a da nisi trazila :biggrin:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#60 Post Postao/la ra-ja »

Ljubav zene i muza.....neopisivi osjecaj izmedju njih ,,,to znaju samo oni koji su zaljubljeni..... :inlove:

Odgovori