Sta vas je danas Rastuzilo?

Poruka
Autor/ica
beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Sta vas je danas Rastuzilo?

#452 Post Postao/la beca »

rastuzilo me sto sam naljutila svog dragog, sta cu kad sam nagla, sreca pa je on razuman...

Bebana_de
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#453 Post Postao/la Bebana_de »

vreme,,,kisno je vani
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi

http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#454 Post Postao/la beca »

Malo je reći rastuzilo.....nisam cijelu noć zaspala...odveli sinoc macu veterinaru da dobije hormonsku, ona se prepala, režala na nas ko tigar, četvero smo je hvatali po ambulanti, na kraju je uhvatimo u kafez, doktorica je mislila da ce joj kroz resetku uspjeti dati injekciju, medjutim, prevrne i kafez (plastični)....iznesemo je vani na kišu da se malo smiri, kako smo otvorili kafez, ona je šmugnula, i više je nismo vidjeli.....tražili je dugo, kisnuli, nema..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cijelu noc sam mislila na to kako joj je hladno.......ona je kucna maca, dovedena kad je bila mala u stan, mogu misliti kako joj je sada.....a i gladna je bila, hormoni joj od nedjelje podivljali i nije nista jela.....a joooooooj

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#457 Post Postao/la grga »

Nisam mogao da uđem na Bol do malo pre...

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#459 Post Postao/la maida_20 »

[quote="beca_jovi"]Malo je reći rastuzilo.....nisam cijelu noć zaspala...odveli sinoc macu veterinaru da dobije hormonsku, ona se prepala, režala na nas ko tigar, četvero smo je hvatali po ambulanti, na kraju je uhvatimo u kafez, doktorica je mislila da ce joj kroz resetku uspjeti dati injekciju, medjutim, prevrne i kafez (plastični)....iznesemo je vani na kišu da se malo smiri, kako smo otvorili kafez, ona je šmugnula, i više je nismo vidjeli.....tražili je dugo, kisnuli, nema..... :cry: :cry: :cry:

cijelu noc sam mislila na to kako joj je hladno.......ona je kucna maca, dovedena kad je bila mala u stan, mogu misliti kako joj je sada.....a i gladna je b

[wow.gif] [wow.gif] [wow.gif] :( :( :( -e jest mi pravo zaoooo...joooj

Jesi je tražila beco kuda?

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#460 Post Postao/la paparaci »

vratice ti se beco sigurno, ako je jos ziva. jaran se vec dva puta htio rijesiti svoje macke i svaki put se vratila. iako je stvarno daleko odvezao i izbacio. nakon sto se oba puta uspjela vratiti, zadrzao je. znaci, ne gubi jos nadu [icon_chuckel.gif]

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#461 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

beca_jovi je napisao/la:Malo je reći rastuzilo.....nisam cijelu noć zaspala...odveli sinoc macu veterinaru da dobije hormonsku, ona se prepala, režala na nas ko tigar, četvero smo je hvatali po ambulanti, na kraju je uhvatimo u kafez, doktorica je mislila da ce joj kroz resetku uspjeti dati injekciju, medjutim, prevrne i kafez (plastični)....iznesemo je vani na kišu da se malo smiri, kako smo otvorili kafez, ona je šmugnula, i više je nismo vidjeli.....tražili je dugo, kisnuli, nema..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cijelu noc sam mislila na to kako joj je hladno.......ona je kucna maca, dovedena kad je bila mala u stan, mogu misliti kako joj je sada.....a i gladna je bila, hormoni joj od nedjelje podivljali i nije nista jela.....a joooooooj
e jeste smotani

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#462 Post Postao/la grga »

Mislio sam da ću se probudit malo zdraviji nego ča sam bio jučer,a ono isti vrag... :?

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#463 Post Postao/la beca »

Hvala vam ljudi svima, nasla sam macu, isla danas po najvecoj kisi.....ko budala naglas je zvala i tepala joj, kad cujem ono njeno slatko mjauuuuuuuuuuuuu.....ja opet "dusice, ljubavi, milice" (nemojte se smijati). ona opet.....nadjem je kod neke kolibe blizu veterinarske stanice, znate kakva je bila i kako je jadno izgledala............bila sam presretna malo je reci...

HVALA VAM SVIMA DO NEBA [smileycrushhx9.gif] [smileycrushhx9.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#464 Post Postao/la nella26 »

Beca me bila rastužila zbog mace, ali je srećom našla, jest da je to najludja mačka koju sam ikada vidjela ali je i ja volim i bilo mi je žao jer sam mislila da se ne zna snaći sama vani.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Odgovori