ovi kolaÄÂići postali pesimisti
Neko Vam najavljuje lose glasove nemojte biti lezerni, vec spasavajte ono sto mozete.
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Ljubav vam je mnogo potrebna nego sto ste spremni da glasno priznate.Ceka ili koga se plasite? srecni ste ako imete da volite,nemojte skrivati svoja osjecanja...
Susti,susti vjetric sjuga ..raja ima obavezu i duga,
A kada to smiri..ljubav ce da proviri....![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Susti,susti vjetric sjuga ..raja ima obavezu i duga,
A kada to smiri..ljubav ce da proviri....
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Niko nije nedodirljiv, pa ni Vi. Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali. Desice se ono sto ne ocekujete.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
U Vas imaju poverenja ljudi za koje ste zainteresovani. Razmislite sta izazivate kod ljudi za koje niste zainteresovani. Da li ste stvarno sigurni, da se nalazite na putu licne srece?
Nemojte usresredjivati svoju snagu na jednog malog misa, dok na Vasim vratima psi laju. Opasnost je tamo gde je "izvor". Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac, vec naucite da ga odresite.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
" Sreca, ljubav i uspeh su na Vasoj strani. Ako mislite da mozete dobiti i vise od toga, samo hrabro napred. "
sta da vam pricam
sta da vam pricam

Kuda idu ljudi kao ja ...
Niko nije nedodirljiv, pa ni Vi. Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali. Desice se ono sto ne ocekujete.

![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Sebe valja osecati kao sredstvo, a ne kao cilj. Ako je kamen tvrd, ne znaci da cete godinama zuljajuci svoja kolena po stepenicama svetilista izbeci i odlazak u cistiliste.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...