Vehabije
Re: Vehabije
Niko se ne zapita ko su te vehabije bile prije nego su se okrenuli vjeri i Bogu, 99% njih nije znalo da su Bog i Allah jedno te isto i sad fol naÅ¡li da prosipaju svoju pamet koju su u komuni na lijeÄÂenjima i skidanju sa heroina pokupili, 99% njih je bagra, oloÅ¡i i uliÄÂari koji su dotakli dno života pa "doÅ¡li pameti" i okrenuli se vjeri.
Poštujem ja to okretanje Svevišnjem, ali me njihovo, bože mi oprosti, preseravanje pravo ide na živce.
Poštujem ja to okretanje Svevišnjem, ali me njihovo, bože mi oprosti, preseravanje pravo ide na živce.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
duga brada-kratke pantalone...
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Braće ????????Mic_Sokoli je napisao/la: Ovaj zadnji nije od brace,vidi se po brkovima,nije ih skratio oko usana.............
S tim si sve rekao
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Turci ili one bradonje iz S.Arabije , jel ih voliš jednakoMic_Sokoli je napisao/la:
Meni su svi Muslimani braca,bez obzira na njihovu naciju rasu i klasu.
I volim sve Muslimane na ovom svijetu iskreno i od srca u ime Allaha,a ko ne voli svoj umet,naravno ne pripada njemu.
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Da,da...vidi se i po tome sto ne nosi ogrlicu protiv buha..Ovaj zadnji nije od brace,vidi se po brkovima,nije ih skratio oko usana.............
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
mrki62 je napisao/la:Beba80 , šta je po tvom bio Isus , jer je i on imao bradu
Poslanik izravno od Alaha dž.š.koji je imao zadacu da ljudima objasni ljubav al ljudi ne razumiju pa kad je Gospodar nas dao mu moc da ljude lijeci oni su njega poistovijetili sa Gospodarem i otisli u zabludu.A znas sto biblija kaze za to kako je isus il isa a.s.rekao svojim apostolima braco necu piti vina s vama dok ne dodjem "Ocu"svome,sto proizilazi da je vino i on kao Poslanik prije Muhameda s.a.a.w.zabranjivao .
NE grijesis da je hadis"visa skola"kaze Poslanik Muhamed s.a.a.w.ko se bude drzao Kurana i suneta nikad s pravog puta nece skrenuti.sta je njegov sunet hadisi,hadisi,a hadisi su prosti za slusanje i to je lako svima osim maloumnicima,jer oni ne razumiju al su oni i ostavljeni nama kao opomena a nije im obaveza ni da klanjaju.nella26 je napisao/la:Nisam postavila hadis zato Å¡to tumaÄÂenje hadisa je "viÅ¡a Å¡kola" koju misli da razumije svak ko iste proÄÂita.
TumaÄÂi ih onako kako mu odgovara, a Å¡to se tiÄÂe brade, pa 99% njih je pustilo jer misli da je sa njom in i da tako treba, a ne razmiÅ¡lja o obavezi koju ta brada donosi, upravo je to ono o ÄÂemu priÄÂam - VEHABIJE, svi su pustili brade i skratili pantalone da se zna da su to oni, a ustvari su prikaze i nakarade islama, zbog njih cijeli svijet misli da smo pogan narod.
I molim te nemoj globalizovati ljude ako jedan ljekar pogrijesi prilikom operacije i pacijent podlegne nije to da svi ljekari ne znaju i da grijese,tako da znas da medju ljudima koji nose bradu tj.muslimanima ima cestiti i casni te nemoj da njih vrijedjas globalizacijom i svojim ne promisljenim izjavama.Oprosti mi morao sam zastitit a tebi skrenut paznju.
Ti baÅ¡ ne ÄÂitaÅ¡ ono Å¡to ja piÅ¡em, ja nisam rekla da su svi muslimani koji nose bradu nakaradni nego - VEHABIJE, ali nisu nakaradni zbog brade već zbog svog ponaÅ¡anja, i moje izjave nisu nepromiÅ¡ljenje ono Å¡to sam ja pisala o vehabijama je istina vrati se malo nazad kad sam pisala o gradnji džamije kralja Fahda Bin Abdul Aziza Al Sauda, pa vidi Å¡ta su vehabije uradile.beba80 je napisao/la: NE grijesis da je hadis"visa skola"kaze Poslanik Muhamed s.a.a.w.ko se bude drzao Kurana i suneta nikad s pravog puta nece skrenuti.sta je njegov sunet hadisi,hadisi,a hadisi su prosti za slusanje i to je lako svima osim maloumnicima,jer oni ne razumiju al su oni i ostavljeni nama kao opomena a nije im obaveza ni da klanjaju.
I molim te nemoj globalizovati ljude ako jedan ljekar pogrijesi prilikom operacije i pacijent podlegne nije to da svi ljekari ne znaju i da grijese,tako da znas da medju ljudima koji nose bradu tj.muslimanima ima cestiti i casni te nemoj da njih vrijedjas globalizacijom i svojim ne promisljenim izjavama.Oprosti mi morao sam zastitit a tebi skrenut paznju.
A i bez tog jasno je kao dan šta ta mraka radi.
nela u redu ti tako mislis ja nemam vremena za to jes ovo jes ono al hvala ti
beba80 je napisao/la:nela u redu ti tako mislis ja nemam vremena za to jes ovo jes ono al hvala ti

JuÄÂer u trolejbusu uleti vehabija i stao na vrata i iz sveg glasa urla "Almaaaaa baaaaaa hajde", uÄ‘e Alma u trolejbus a on se poÄÂe derati na nju Å¡to je priÄÂala sa nekom drugaricom a nije požurila na trolejbus, jadna Alma tiho govori kako je mislila da neće stići pa je zato ostala joÅ¡ priÄÂati, a kreten se nad nju nadvio zamahnuvÅ¡i rukom i idalje se dere "nemoj da ti ÄÂvoku spucam"
Jako lijep primjer ponašanja i djelovanja.
Imam vremena al necu ni da citam sto si negdje napisala jer ja sam rekao ovako ima cestiti i casnih muslimana medju ljudima koji nose bradu,al ima mnogih koji su pustili bradu i neznaju sto je nose.NE GLOBALIZUJ!A taj sto je uradio to je izgleda jedan od tih sto ne zna sto je nosi mislim na bradu,a Alah zna najbolje necu da se grijesim.
Ja Hajro ti Bajro.... ja ti govorim za vehabije a ne sve muslimane...