KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Mudar covek ne prica mnogo, jer zna da reci nisu svemocne. Mudar covek ne obecava mnogo, jer zna da dogadji ne zavise od njegove volje.
Rekli ste: "Sezame otvori se", ali pri tome niste dovoljno verovali. Nije vazno ono sto ste spremni da kazete, vec ono sto cete uciniti.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Onaj ko veruje da se dobre i lepe stvari desavaju drugome, obicno prodje pored svoje srece i ne prepoznavsi je.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Sreca, ljubav i uspeh su na Vasoj strani. Ako mislite da mozete dobiti i vise od toga, samo hrabro napred.
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma, ali i znanja. Stoga, nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili "praznim recima".
Kako uspeh, tako i neuspeh ne pripada samo Vama. Kada to budete shvatili sigurno cete bolje uvazavati savete, onih koji znaju bolje ili vise od Vas.
Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost.
Rekli ste: "Sezame otvori se", ali pri tome niste dovoljno verovali. Nije vazno ono sto ste spremni da kazete, vec ono sto cete uciniti.
Suvise strogo ocenjujete necije ponasanje i pronalazite razlicite zamerke. Niste u pravu, jer istina je negde na sredini. Nemojte zabadati glavu u pesak.