jedna djevojcica zaostala u razvoju koja je sjedila prekoputa mene u busu sa majkom...plave okice i na njima velike naocale koje su ih uvecavale jos vise.Stalno me gledala i nesto mi govorila ali nisam mogao da razumijem..dao sam joj olovku
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
vozio me tata kući...od mog bivšeg stana pa do stana gdje sada živim ima 5 minuta vožnje...u tih 5 minuta me uspio rasplakati....
pa zaista, osim muža koji je ekstra, ima li iko na svijetu bolji od roditelja? ne, nema....milion pitanja...imaš li ovo, treba li ti ono, ja sam tu u bilo koje doba, šta ti god treba, hoćeš ovo,bil ono....
nisu me razmazili kada su trebali, ÄÂak Å¡taviÅ¡e nekad sam pomiÅ¡ljala da su viÅ¡e ravnoduÅ¡ni, nego osjećajni prema meni....danas znam zaÅ¡to je to sve tako bilo...i znam da je trebalo biti...
RekoÅ¡e na studentskoj, da sam "kasno" diplomirala ove godine, da tek sljedeće preuzimam diplomu, i da ću na adresu dobiti pozivnicu za promociju, ALI SLJEDEĆE GODINE!!!...i tako....danas me prozivali na sveÄÂanoj dodjeli, ja nisam imala pojma...TO MOŽE BITI SAMO NA MOM FAKULTETU I NIGDJE VIÃ…Â E....
jutros je bio lijep i suncan dan,kada sam dosla kuci morala samici pod tus bilo mi je veoma vruce...potom je pocela kisa padati i ta kisa me je rastuzila...