Nastavi pricu
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
(Heheheheheh dobro se Im_ex sjetila rjesiti se suparnice)
ali sada su morali prvo pozuriti u bolnicu Zenièku koja je i inace pretrpana (ona je za cijeli kanton)...tamo ih je na prijemu docekala prekrasna bolnièarka tirara....rekli su da je nesretan sluèaj...nitko u to nije posumnjao zaprimili su nenci i lutikvadiæa....na zalost mislim da je za njih karjera zavrsila......
Autobus je stao ispred hotela (zna li tko koji zenièki hotel)....
ali sada su morali prvo pozuriti u bolnicu Zenièku koja je i inace pretrpana (ona je za cijeli kanton)...tamo ih je na prijemu docekala prekrasna bolnièarka tirara....rekli su da je nesretan sluèaj...nitko u to nije posumnjao zaprimili su nenci i lutikvadiæa....na zalost mislim da je za njih karjera zavrsila......
Autobus je stao ispred hotela (zna li tko koji zenièki hotel)....
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
nek mi oproste, al, morala sam se rijesiti "suparnice" ..., zao mi sad nesto lutvikadica, ni kriv ni duzan, al da sam njega ono ostavila nedotaknutog, nenci bi jos navukla i najjacu depresiju plaseci se da joj imam namjeru uzeti gagog ...hahah [smilie=to funny.gif]
Obzirom da je krcato u kantonalnoj zenickoj bolnici, namjestili su im pomocne krevete, naravno, nisu bili ni na istom spratu, a kamo li u istoj sobi ( nenci, izvini
)
Da, bus je stigao na cilj.
Parking hotela * Internacional* bio je ...
Obzirom da je krcato u kantonalnoj zenickoj bolnici, namjestili su im pomocne krevete, naravno, nisu bili ni na istom spratu, a kamo li u istoj sobi ( nenci, izvini

Da, bus je stigao na cilj.
Parking hotela * Internacional* bio je ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Nas dragi Laka joj je bio najblizi i on se sageo reflexno da ... al se, brzinom munje bosman nadje tu rekavsi mu odsjecno:
"Odmakni
"
nastavljajuci:"papaya, sreco, neeeeeee, ne ostavljaj me samog, neee, sta je bilo, sreco :stupid: , papayaaaaaaa".
bosman, tako izgubljen, cas je pogledao u nju cas u svoju druzinu ... ne, on uopce nije fercerao.
Skoci Brko77, blago ga odgurnu od nje, cucnuo je i mjerio joj puls pri tom vadeci mobitel ... nazvao je hitnu pomoc koja je ...
"Odmakni
nastavljajuci:"papaya, sreco, neeeeeee, ne ostavljaj me samog, neee, sta je bilo, sreco :stupid: , papayaaaaaaa".
bosman, tako izgubljen, cas je pogledao u nju cas u svoju druzinu ... ne, on uopce nije fercerao.
Skoci Brko77, blago ga odgurnu od nje, cucnuo je i mjerio joj puls pri tom vadeci mobitel ... nazvao je hitnu pomoc koja je ...