OFF Pricaonica 5

Poruka
Autor/ica
becanka
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: OFF Pricaonica 5

#5581 Post Postao/la becanka »

slika

:)

selma24
Moderator
Moderator

#5582 Post Postao/la selma24 »

pozdrav svima, ev ja fino stigla u [bihbq3.gif] pada vas pozdravim!!!citamose mozda veceras opet [icon_wave.gif] [icon_wave.gif] [smileycrushhx9.gif]
slika

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#5585 Post Postao/la Emmi »

Morgen!!!!!!!!!!
slika

becanka
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#5586 Post Postao/la becanka »

slika

venecija
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#5588 Post Postao/la venecija »

uff..od kad nisam i ovdje zavirila [Happy.gif] ..dobro vece.. [icon_wave.gif]
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

slika

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#5589 Post Postao/la ra-ja »

laku noc.... [icon_wave.gif]

selma24
Moderator
Moderator

#5590 Post Postao/la selma24 »

jutricccccccc svima!!!!! [Happy.gif]
slika

alyssa_27
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#5591 Post Postao/la alyssa_27 »

slika
slika

string
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#5593 Post Postao/la string »

Gledam kako snijeg pada i uvijek onaj trotoar ostane zatrpan pa ne mozes vidjeti gdje je ivica i stalno onda zapnem ujutro.Slikao sam prije nego je snijeg pao na trotoar pa cu ujutro pogledati sliku i vidjeti gdje je ivica da ne zapnem nogom i padnem.Jer ako padnem onda cu se udariti i boljet ce me onaj dio tijela u koji se udarim i moze mi modro ostati na tom mjestu pa cu onda izgledati kao davzdenjak.Ima i na drvecu snijega pa moram paziti da mi ne padne za vrat...to je jako ruzan osjecaj.Sjecam se kad sam jednom izgubio uzinu u snijegu pa sam onda morao kupiti drugu u prodavnici.Isto tako jednom sam pokusao da vozim bicikl po snijegu i nije islo nikako...stalno se klizao lijevo-desno pa sam morao skinuti gume i onda je bilo lakse.Povrce volim jako cak jedem sirov karfiol i brokule a ponekad i sirovu ribu jer ima omega3 i onda budem jako zdrav.Volim i rakiju onu domacu bez secera a i ona od rize nije losa nekad zna biti pitka pravo.Nekada cesto drzim mobitel u ruci i stalno ga otkljucavam i zakljucavam jer mi bude dosadno.Cak nekad stavim mobitel iznad magneta od gitare pa se neki cudni zvuci cuju.Nikada ne kopam nos kad mi je dosadno jer je to ruzno.Sanjam cesto kako imam oruzje u rukama i pucam bezveze okolo po ljudima pa mi poslije bude zao.Jos nisam sanjao da imam haubicu a volio bih da mogu dobaciti daleko jer tad se osjecam lijepo.Eto toliko za sutra cujemo se juce opet....
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#5595 Post Postao/la andro »

string je napisao/la:Gledam kako snijeg pada i uvijek onaj trotoar ostane zatrpan pa ne mozes vidjeti gdje je ivica i stalno onda zapnem ujutro.Slikao sam prije nego je snijeg pao na trotoar pa cu ujutro pogledati sliku i vidjeti gdje je ivica da ne zapnem nogom i padnem.Jer ako padnem onda cu se udariti i boljet ce me onaj dio tijela u koji se udarim i moze mi modro ostati na tom mjestu pa cu onda izgledati kao davzdenjak.Ima i na drvecu snijega pa moram paziti da mi ne padne za vrat...to je jako ruzan osjecaj.Sjecam se kad sam jednom izgubio uzinu u snijegu pa sam onda morao kupiti drugu u prodavnici.Isto tako jednom sam pokusao da vozim bicikl po snijegu i nije islo nikako...stalno se klizao lijevo-desno pa sam morao skinuti gume i onda je bilo lakse.Povrce volim jako cak jedem sirov karfiol i brokule a ponekad i sirovu ribu jer ima omega3 i onda budem jako zdrav.Volim i rakiju onu domacu bez secera a i ona od rize nije losa nekad zna biti pitka pravo.Nekada cesto drzim mobitel u ruci i stalno ga otkljucavam i zakljucavam jer mi bude dosadno.Cak nekad stavim mobitel iznad magneta od gitare pa se neki cudni zvuci cuju.Nikada ne kopam nos kad mi je dosadno jer je to ruzno.Sanjam cesto kako imam oruzje u rukama i pucam bezveze okolo po ljudima pa mi poslije bude zao.Jos nisam sanjao da imam haubicu a volio bih da mogu dobaciti daleko jer tad se osjecam lijepo.Eto toliko za sutra cujemo se juce opet....

A sta je sa skafiskafnjakom ?
slika
slika

Odgovori