Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
mora ga malo brzinski srokati/nabrati
Dade salabajzerski znak muzicarima da zagrme, jos se par puta nakloni i zagrmi
Ne zna se dal se vise vristi, aplaudira, mashe, uz uzvike:
Laka dobra ti je svaka,
ne daj nas Laka ... svi su za te zvaka,
dabogda ti, Laka, dala dobra svaka
jooj, Laka povilenio od srece
:bih:
mase on, mase i masa iz publike a tekstopisac, hocu reci ja, mislim, hocu reci IM_ex mase odusevljena sa najvecom zastavom

koju ponosno ljubi misleci:
e, moj Laka ... gle cuda i slucajnosti, da ja budem ta koja ce od tebe napraviti zvijezdu s textom za cije smisljanje nisam trebala duze od par minuta
Dakle, Laka je svoje odgrmio, al, odjednom je gladan da ne moze ni da se raduje tako kako bi trebalo.
Osvrce se on tako oko sebe kad ...

Dade salabajzerski znak muzicarima da zagrme, jos se par puta nakloni i zagrmi

Ne zna se dal se vise vristi, aplaudira, mashe, uz uzvike:
Laka dobra ti je svaka,
ne daj nas Laka ... svi su za te zvaka,
dabogda ti, Laka, dala dobra svaka

jooj, Laka povilenio od srece

mase on, mase i masa iz publike a tekstopisac, hocu reci ja, mislim, hocu reci IM_ex mase odusevljena sa najvecom zastavom

koju ponosno ljubi misleci:
e, moj Laka ... gle cuda i slucajnosti, da ja budem ta koja ce od tebe napraviti zvijezdu s textom za cije smisljanje nisam trebala duze od par minuta

Dakle, Laka je svoje odgrmio, al, odjednom je gladan da ne moze ni da se raduje tako kako bi trebalo.
Osvrce se on tako oko sebe kad ...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
... u raskosno pripremljen restoran gdje su rezervacije bile postavljene na stolovima najtrazenijih mjesta, a namijenjenih njenoj raji, od kojih su neki vec zauzeli mjesta i koji ju docekase zestokim aplauzom uz zestoko vijorenje zastava :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
na sta im ona posla pusu [smilie=heart fill with love.gif] vijoreci njenom zastavom
cyrus je s Danjelom vec podobro cugnu'o ... nista manje od njih ne odstupa ni belly ni Zmixa kojoj njen Ilir broji svaki gutljaj misleci u sebi:
" Boze dragi, ...
na sta im ona posla pusu [smilie=heart fill with love.gif] vijoreci njenom zastavom

cyrus je s Danjelom vec podobro cugnu'o ... nista manje od njih ne odstupa ni belly ni Zmixa kojoj njen Ilir broji svaki gutljaj misleci u sebi:
" Boze dragi, ...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
....ali uto poène nesto da se drma...mrda...trese....ronda...grmi..podrhtava
grrrrggggrrrrrrr.....vvvrrrrggrbbrrrrr....ljudi potres sve je pocelo da se trese rusi.....joj ljudi spasavaj se tko moze....skrivaj se ispod dovrataka, ispod stolova, èvrstih bina.....od jedan put sve sto je bilo bljestavo i sjajno pretvori se u prah i pepeo......
U trenu nesta svega...potres je bio jakosti oko 14 stupnjeva Merkalijeve ljestvice....da vidimo tko se mice tko je prezivio.....izisao iz prasine...ziv...ranjen...mrtav mozda u nosilima :huh:
grrrrggggrrrrrrr.....vvvrrrrggrbbrrrrr....ljudi potres sve je pocelo da se trese rusi.....joj ljudi spasavaj se tko moze....skrivaj se ispod dovrataka, ispod stolova, èvrstih bina.....od jedan put sve sto je bilo bljestavo i sjajno pretvori se u prah i pepeo......
U trenu nesta svega...potres je bio jakosti oko 14 stupnjeva Merkalijeve ljestvice....da vidimo tko se mice tko je prezivio.....izisao iz prasine...ziv...ranjen...mrtav mozda u nosilima :huh:
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Nakon poduzeg mrtvila, konacno se ispod debele spuzvaste plahte pridize doktor Brko77.
Pridize se sa vidnim strahom da nece uspjeti, da je smrskan ...i ne vjerujuci da je ostao ziv i nepolomljen, sam sebe ustinu iz sve snage za obraz, da bi bio siguran da je ziv.
"Ziv saaaaaaaam" - vriskao je kao u bunilu.
Prva osoba koju je vidio blizu sebe bila je ...
Pridize se sa vidnim strahom da nece uspjeti, da je smrskan ...i ne vjerujuci da je ostao ziv i nepolomljen, sam sebe ustinu iz sve snage za obraz, da bi bio siguran da je ziv.
"Ziv saaaaaaaam" - vriskao je kao u bunilu.
Prva osoba koju je vidio blizu sebe bila je ...