Kolačići sudbine ...

Sve o Astrologiji Horoskopu Numerologiji
Prorocanstva
Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Kolačići sudbine ...

#571 Post Postao/la ra-ja »

beca_jovi je napisao/la:
Ra-Ja je napisao/la:
Vauuuu ti si i sva tudja.....Boga mi.... :!:
:lol:
Sto ti imas izgleda neki glupi humor. [eusa_think.gif] [eusa_think.gif] toliko se cijepas stvarima.koje uopste nisu niti smijesne...karikiras na sitnicama.. kako rekoh isto kao dijete..Bas si programirana kao robot u doskocici....
S obzirom na to nije niti cudo sto hoces sa muzem skojim si se vjencala da pravis ugovor o braku...Zafrkao se onaj ko misli da te moze tek tako obmanuti.... :!:

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#572 Post Postao/la beca »

Ra-Ja je napisao/la:
beca_jovi je napisao/la:
Ra-Ja je napisao/la:
Vauuuu ti si i sva tudja.....Boga mi.... :!:
:lol:
Sto ti imas izgleda neki glupi humor. [eusa_think.gif] [eusa_think.gif] toliko se cijepas stvarima.koje uopste nisu niti smijesne...karikiras na sitnicama.. kako rekoh isto kao dijete..Bas si programirana kao robot u doskocici....
S obzirom na to nije niti cudo sto hoces sa muzem skojim si se vjencala da pravis ugovor o braku...Zafrkao se onaj ko misli da te moze tek tako obmanuti.... :!:
meni je tebe žao...kako li je ljudima kojima je stalo da te razumiju....ti ne znaš jednu razumljjivu rečenicu napisati, ima tema na kojoj možemo raspraviti, izvukla sam je, ali nemam ja sa tobom šta raspravljati, samo te molim da me popustiš, izazivaš glavobolju glupostima svojim

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#574 Post Postao/la beca »

Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu. Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost, ali i to ce se uskoro promeniti.

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#576 Post Postao/la nella26 »

Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu.
[eusa_think.gif] osobooooooo gdje siiiii :D
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#580 Post Postao/la beca »

Ljubav Vam je mnogo potrebnija nego, sto ste spremni to glasno i da priznate. Cega ili koga se plasite? Srecni ste ako umete da volite, nemojte skrivati svoja osecanja. [mmmux2.gif] [mmmux2.gif]

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#583 Post Postao/la andro »

Kolo srece se okrece, jer ono sto je bilo dole uskoro ce biti gore. Budite u pripravnosti i spremni na "novi pocetak"
slika
slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#585 Post Postao/la beca »

Uvek svice neko novo i lepse jutro, a vreme leci rane. Sreca je pred Vama, ali morate jos "dugo" hodati.

šta god to značilo...

Odgovori