Saban Saulic
HAjde ispricam o tom vasem kralju
Jednom prilikom sam odsjeo u Hotelu Aqua u kojem je takodje bio tj vas kralj...(mislim da je gostovao noc prije)
Nekada u podne krenem u Saunu kad ono tamo vas kralj celo
Posto je sauna imala jedno polu predsoblje i tako u nekom zanosu me izleda nije me primjetio da sam usao.
Uglavnom taj vas kralj je posle izvjesnog vremena poceo da matletira tu djevojku tjerajuci je na oralni sex
I meni se cini da joj je opalio i samar
Kada sam se ja nakasljao i dao do znanja da nisu sami
Posle nekoliko trenutaka je izasao napolje
Jednom prilikom sam odsjeo u Hotelu Aqua u kojem je takodje bio tj vas kralj...(mislim da je gostovao noc prije)
Posto je sauna imala jedno polu predsoblje i tako u nekom zanosu me izleda nije me primjetio da sam usao.
Uglavnom taj vas kralj je posle izvjesnog vremena poceo da matletira tu djevojku tjerajuci je na oralni sex

- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
LAFF je napisao/la:HAjde ispricam o tom vasem kralju
a vidi Laff ispao gentleman... samo se nakasljao

It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Pa imas sansu...mozes ga sada slusati ...mozda potvrdis svoje misljenje....ili...???lonely je napisao/la:Saban Saulic .... dobar pjevach .... nikad ga nisam slusao
Inace davno je bilo kada sam ga slusala..cak jednom i uzivo vidjela.... :-k i nije ostavio na mene dojam jednog raskalasenog tipa....Cak naprotiv...
Ja vise slusam zabavne melodije ...domace i strane...

Svirao sam sa Sabanom vise puta i imam sledece da izjavim: Dobar pevac mada je mnogo bolje pevao pre nego sad, a kao covek je p****, stoka, magarac, KRADE BAKSIS bez pardona i on je ''Kralj'' Narodne Muzike... Dzabe brate sve, ako nisi covek, nisu ga dzabe izboli jedanput, a kako radi bogami i drugi put ce da mu se desi...