Koga volite najvise na svijetu?
Ma kako hoces,to nista ne mjenja..........Zmixa je napisao/la:Slusaj ko mi kaze pa se neljutim!!! :chuckel:
Svi ste na svadbu pozvani,samo da Hodzu obavjestim i da Zmija predje na Islam,brzo ce nauciti Albanski u to sam siguran,pametna je ona samo
sto ima puno zla u sebi,tako da bi joj trebo zlo izvuci a dobro zavuci
Ilir je napisao/la:Ma kako hoces,to nista ne mjenja..........Zmixa je napisao/la:Slusaj ko mi kaze pa se neljutim!!! :chuckel:
Svi ste na svadbu pozvani,samo da Hodzu obavjestim i da Zmija predje na Islam,brzo ce nauciti Albanski u to sam siguran,pametna je ona samo
Hahahahahahaha. Bez komentara ali gdje to pronadje, te izreke.???? U neku ruku si legenda.
To reci ovoj zmiji,vidi kako odbija moju Ljubavbosman je napisao/la:Ilir je napisao/la:Ma kako hoces,to nista ne mjenja..........Zmixa je napisao/la:Slusaj ko mi kaze pa se neljutim!!! :chuckel:
Hahahahahahaha. Bez komentara ali gdje to pronadje, te izreke.???? U neku ruku si legenda.
Ilir je napisao/la:Ma njoj cu se predati ako je krase ona znamenja sto ja povezujem sa srpkinjama..........papaya-republic je napisao/la:Joj, ilir, pazize se...
Mozda ne znas, ali sta zena moze da uradi od covjeka....Ima da zaboravis na sve i samo njoj da se predas, ma koje god ona vjere bila.
Prijatno!
Hvala
Suti, zene su veliki vragovi.

ja j**** vragove u letu,samo kad se naljutimbosman je napisao/la:Ilir je napisao/la:Ma njoj cu se predati ako je krase ona znamenja sto ja povezujem sa srpkinjama..........papaya-republic je napisao/la:Joj, ilir, pazize se...
Mozda ne znas, ali sta zena moze da uradi od covjeka....Ima da zaboravis na sve i samo njoj da se predas, ma koje god ona vjere bila.
Prijatno!
Hvala
Suti, zene su veliki vragovi.
Grijesis sreco,ko ne zna za mrznju ne zna ni za Ljubav vjeruj mi.sabinaM je napisao/la:Ilir pitanje je bilo koga volite najvise na svijetu...ti izgleda ne volis nikog, uz toliku mrznju koju imas u sebi tesko je ista voljeti
Ja u prvu liniju volim Allaha,gospodara svih svijetova,posle koga dolazi Poslanik Muhamed a.s,koji ce se na sudnjem danu zalagati za svoj Ummet.
Onda Volim svoje roditelje,rodbinu i prijatelje,i volim svakog Muslimana sirom svijeta,bez obzira na njegovu nacionalnost i boju koze,volim sve muslimane u ime Allaha.
Dalje,kad me Iman malo popusti volim sve zene na svijetu,a pogotovo srpkinje,tako da eto .....
Hvala,hvala
Ne slazem se s tobom...previse uopèavas stvari...voljeti sve muslimane ili voljeti sve zene...
Ja volim osobu kao osobu...nije bitno sta je niti tko je ako je covjek i to dobar covjek uopæe nije bitno ni tko je ni sta je...u svakom zitu ima kukolja tako i medu muslimanima, hrvatima, srbima, medu zenama i muskarcima.
Svoju ljubav daj nekome da on to osjeti a ne djeli na siroko...jer ipak vjerujem da u tebi ipak cuci tracak topline i ljubavi koju si spreman podjeliti.
Ja volim osobu kao osobu...nije bitno sta je niti tko je ako je covjek i to dobar covjek uopæe nije bitno ni tko je ni sta je...u svakom zitu ima kukolja tako i medu muslimanima, hrvatima, srbima, medu zenama i muskarcima.
Svoju ljubav daj nekome da on to osjeti a ne djeli na siroko...jer ipak vjerujem da u tebi ipak cuci tracak topline i ljubavi koju si spreman podjeliti.
Jest,u pravu si,trenutno zelim svoju Ljubav podjeliti sa zmijom ali me ona odbija sto sam Albanac........sabinaM je napisao/la:Ne slazem se s tobom...previse uopèavas stvari...voljeti sve muslimane ili voljeti sve zene...
Rekoh da Muslimane uvijek volim,a te zene samo kad mi Iman malo oslabi sto se nekad desava,kontas