U cemu ste talenti?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
U vezi s boldiranimSetareh je napisao/la:potpuno se slazem s tobom!IM_ex je napisao/la:
Povezati svoj talenat sa strascu i od toga napraviti karijeru za sebe. Prouciti svoju proslost kako bi otkrili talenat i primjeniti svoj talenat kako bi pronasli karijeru.![]()
upravo to sto si napisala,taj svoj dar ili talenat praktikujem vec 5godina na poslovnoj bazi,spojila dobro sa korisnim.
Ti imas dara za pisanje,a mozda je i do toga sto mi se tvoj nacin izrazavanja/razmisljanja vrlo dopada,kazes ono sto ja mislim,a ne pametujes i ne vrijedjas,samo sa razlikom sto ja nisam nadarena prenijeti na papir u ovom slucaju com.kao ti.
To za jezike je bila mala ironija s moje strane(svrha podjele),bas mi zao sto to nije kao tako prihvaceno.
Mozda mi neces vjerovati,ali, kao ironiju i jesam shvatila tvoje pominjanje jezika koje poznajes (stila:kad je -nek je, da ga viknem doticnoj), ipak, ono, bila mi je ujedno zgodna mogucnost da kazem ono sto zeljeh reci ... ma znam da me razumijes

- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
E pa posto sam nabrojala u cemu nisam talenat sada je vrijeme u cemu jesam (to sam namjerno izbjegavala jer je spisak poduzi....hvalite me usta moja):
Crtam, plesem, mogu se i bez problema zavrtiti na preèki u parku...jos uvijek...hehehehe
Kuham, perem, peglam, rastezem pitu (Papaya)...kada imam vremena kuham bolje, kada nemam malo slabije
Znam dosta toga na autu sama sredit...a sada slusajte:
znam farbati, zamjesiti malter, struju popraviti (ne mislim samo zamjeniti osiguraè ili zarulju) vec sama sastaviti lampu, spojiti prekidaèe i utikaèe, gletati zid, spojiti slavinu, bojler, masinu za sude, znam raditi ukrase od tjesta, pre¹ano cvijece, znam dosta o biljkama i urediti vrt, znam urediti stari namjestaj, o¹lajfati i ofarbati prozore......vjerujem da ima jos toga ali se ne mogu ovaj tren sjetiti
Crtam, plesem, mogu se i bez problema zavrtiti na preèki u parku...jos uvijek...hehehehe
Kuham, perem, peglam, rastezem pitu (Papaya)...kada imam vremena kuham bolje, kada nemam malo slabije
Znam dosta toga na autu sama sredit...a sada slusajte:
znam farbati, zamjesiti malter, struju popraviti (ne mislim samo zamjeniti osiguraè ili zarulju) vec sama sastaviti lampu, spojiti prekidaèe i utikaèe, gletati zid, spojiti slavinu, bojler, masinu za sude, znam raditi ukrase od tjesta, pre¹ano cvijece, znam dosta o biljkama i urediti vrt, znam urediti stari namjestaj, o¹lajfati i ofarbati prozore......vjerujem da ima jos toga ali se ne mogu ovaj tren sjetiti