Jugonostalgičari

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#64 Post Postao/la vornevljev »

U SLUŽBI DOBRA I ZLA

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#65 Post Postao/la sabinax »

Joj sve nesto razmisljam, nisam znala gdje da smjestim ove moje misli, mislim da je mozda ovo pravo mjesto...
Razmisljam o raznolikosti nase EX Yuge, sve preslusavam pjesme iz svih krajeva bivse Jugoslavije, gledam obicaje naroda, jezik, izgled, nosnje... ma sve i pravo zalim sto se Juga raspala, toliko toga smo imali u jednom, mislim volim te raznolikosti i nekad sam ih smatrala svojima sada su to neke druge zemlje...drago mi je da sam na ovom sajtu jer nekako su se te raznolikosti spojile, u temi "sta trenutno slusam" ima svega od dalmatinske pjesme, mojih èakavaca, slavonskih, bosanskih sevdalinki, narodnjaka, vojvodanske pjesme, kosovari, srpske narodne, makedonske
Joj kako je meni to lijepo...bar kroz pjesmu spojiti sve, a jesam...ma bas jesam jugonostalgicar (bit ce da sam bas zato upravo na ovom forumu :inlove: )
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

_ramayana_
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: jugonostalgičari

#73 Post Postao/la _ramayana_ »

Joj bilo je to dobro vrijeme meni jer sam bila dijete koje je imalo sve,roditelji radili za razliku od sad gdje mi radi samo mama,sjecam se da sta god mi je naum palo sam dobila,ljetovanja na moru sto je sad rjetkost,pa zakletve pionirske itd.
Sve u svemu daj boze da je poduljilo pa da sam mogla i studentske dane prozivjeti u tom dobu jer po pricama svoje mame a tek dajdze to im je najbolji dio zivota u kojem su bas uzivali od putovanja,koncerata,radnih akcija,festi pa nadalje.

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: jugonostalgičari

#74 Post Postao/la grga »

A ja radio svugdje,sve i svašta..love bilo na bacanje..koliko god izlazili i trošili nikad potrošit..jedino zatim mogu žalit.. :)

Odgovori