i ja bas da naletim kad si ti nervozna [-X
nista sretnemo se sutra, nemas izgovora, to ti vazi samo za danas :baa:
e drago mi za to ok, :ballbounce:
Ekstremizam, ipak kao sam egzistira povezivati ga sa vjerom je pogresno, pa bicu plastican, dovoljno napomenuti da nije ista klima na ekvatoru i na polovima, zar to ne govori jasno i o da i medju ljudima ima razlicosti koje idu do kako bi nazvali ekstrema, ali oped to sa stanovista onih koji su " u umerenim klimatskim podrucjima".
Ovde se ekstremizam veze za Islam, ne spojivo je to ili oni koji su zlonamjernici pokusavaju spojiti, muslimani su ti danas, a i u proslosti, koji su napadnuti, nista dalje od Palestine, za rad neke ¾ i d o v s k e dr¾ave od jednom, preko noci 4 miliona ljudi je ostalo bez krova na glavom, i sad kada oni traze svoja prava oni su ekstremisti, ili kada su mu oduzeli dr¾avu, dom, proterali ga (napomena: govorim o doseljenicima) oduzeli pravo na sticanje zarade i rada onda kada taj koji nema drugo puta, nije mu ostavljeno re¹enje, ide i ubije neke tamo doseljenike on je terorista, ja to ne bih mogao da kazem. Pa niko nije isao u ameriku ili englesku ili po zapadnoj evropi i tamo vrsio terosristicke napade i njih postavljao ruglu i ismevanju, vec su ti isti dosli u njihove zemlje, njihov grad, ulicu a sve pod izgovorom borbe protiv terorizma.
E ovde ne moze stojati znak jednakosti nikako.