Vanjski izgled po sunnetu Muhammeda svs
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pa zato sto sam s tim ostalim stvarima odrastao i sto mi je to nesto normalno. ovo za bradu sam saznao nedavno i shokiralo me! meni licno je hajd da ne kazem odvratno, ruzno kad vidim bradatog covjeka, jer mi djeluje ne higijenski, ne cisto. ne znam. nisam pametan. stvarno sam zbunjen. mozda jednostavno treba vremena da sazrijem za to. kako god, molim Allaha dragog za oprost ako sam gresan u tome!
- Megaskotica
- Hronicar foruma
Da razumijem ja tebe u potpunosti i sama sam u raskoraku zadnje vrijeme..tako da shvacam ..paparaci je napisao/la:pa zato sto sam s tim ostalim stvarima odrastao i sto mi je to nesto normalno. ovo za bradu sam saznao nedavno i shokiralo me! meni licno je hajd da ne kazem odvratno, ruzno kad vidim bradatog covjeka, jer mi djeluje ne higijenski, ne cisto. ne znam. nisam pametan. stvarno sam zbunjen. mozda jednostavno treba vremena da sazrijem za to. kako god, molim Allaha dragog za oprost ako sam gresan u tome!
a mislim da je sve kusnja ,pa i to..sve ima svoje zasto i zato..no treba razmisliti i o tome ,jednostavno nije od stete ..iskren i cist nijet nam treba..
- Musliman_islam
- Clan u razvoju
da ti iskreno kazem brate danasnja slika Islama i Muslimana je izkrivljena na 180 stepeni. brada je ponos muskarca i odrazava se kao sto zena odrzava kosu na glavi.paparaci je napisao/la:pa zato sto sam s tim ostalim stvarima odrastao i sto mi je to nesto normalno. ovo za bradu sam saznao nedavno i shokiralo me! meni licno je hajd da ne kazem odvratno, ruzno kad vidim bradatog covjeka, jer mi djeluje ne higijenski, ne cisto. ne znam. nisam pametan. stvarno sam zbunjen. mozda jednostavno treba vremena da sazrijem za to. kako god, molim Allaha dragog za oprost ako sam gresan u tome!
citao sam nedavno jednu pricu o jednom velikom islamskom alimu gdje pise da je bio izrazito lijepog izgleda i lijepe duge brade. jedna zena je se zaljubila u njega i htjela ga za sebe. provalila mu u kucu zakljucala vrata i drazila od njega da pocini blud. on je odbio ali je ona krenula odlucno da ucini taj cin sa njim. on joj se trgnuo i otrcao u drugu prostoriju gdje je uspjeo da se zakljuca. obrijao je bradu i zatim izasao pred nju. pogledavsi u njega bila je ogorcana njegovim izlgedom. ogadio joj se njegov novi izgled. odmah je napustila njegovu kucu sva ljuta i razocarana.
tekst sam preveo u svojim rijecima. ovdje mozemo vidjeti kakav status je uzivala brada kod muskarca kada je Islam bio zvijezda vodilja na horizontu ovog svijeta. danas je to ucinjeno pogrdnim da mladic pusti bradu jer zeli da slijedi Allahove Poslanike pogotovo Muhammeda SWS cak se davaju pogrdna imena pojedinim vjernicima putem medija. a narod kao nardo prihvata sve naivno pod utjecajem medija i anti-islamske propagande.
„ O vjernici, trazite sebi pomoc u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih.“ (El-Bekara, 153)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Musliman_Islam je napisao/la:da ti iskreno kazem brate danasnja slika Islama i Muslimana je izkrivljena na 180 stepeni. brada je ponos muskarca i odrazava se kao sto zena odrzava kosu na glavi.paparaci je napisao/la:pa zato sto sam s tim ostalim stvarima odrastao i sto mi je to nesto normalno. ovo za bradu sam saznao nedavno i shokiralo me! meni licno je hajd da ne kazem odvratno, ruzno kad vidim bradatog covjeka, jer mi djeluje ne higijenski, ne cisto. ne znam. nisam pametan. stvarno sam zbunjen. mozda jednostavno treba vremena da sazrijem za to. kako god, molim Allaha dragog za oprost ako sam gresan u tome!
citao sam nedavno jednu pricu o jednom velikom islamskom alimu gdje pise da je bio izrazito lijepog izgleda i lijepe duge brade. jedna zena je se zaljubila u njega i htjela ga za sebe. provalila mu u kucu zakljucala vrata i drazila od njega da pocini blud. on je odbio ali je ona krenula odlucno da ucini taj cin sa njim. on joj se trgnuo i otrcao u drugu prostoriju gdje je uspjeo da se zakljuca. obrijao je bradu i zatim izasao pred nju. pogledavsi u njega bila je ogorcana njegovim izlgedom. ogadio joj se njegov novi izgled. odmah je napustila njegovu kucu sva ljuta i razocarana.
tekst sam preveo u svojim rijecima. ovdje mozemo vidjeti kakav status je uzivala brada kod muskarca kada je Islam bio zvijezda vodilja na horizontu ovog svijeta. danas je to ucinjeno pogrdnim da mladic pusti bradu jer zeli da slijedi Allahove Poslanike pogotovo Muhammeda SWS cak se davaju pogrdna imena pojedinim vjernicima putem medija. a narod kao nardo prihvata sve naivno pod utjecajem medija i anti-islamske propagande.
tako te volim. kad nesto svojim rijecima kazes.

docice sve na svoje

- Musliman_islam
- Clan u razvoju
- Dzevad-1979
- Clan u razvoju
- zapisnicar
- Zvijezda foruma