EdeLa67_ je napisao/la:Ne pika se to na ovoj temiprobisvjet je napisao/la: ja sam ljubomorna na cure sa velikim cicama![]()
... jel se ti pika
![]()
Neznam sto bi to bilo dobro za vezu :mrgreen:
ma inace nisam ja ljubomorna sam et na te cure :mrgreen:
EdeLa67_ je napisao/la:Ne pika se to na ovoj temiprobisvjet je napisao/la: ja sam ljubomorna na cure sa velikim cicama![]()
... jel se ti pika
![]()
Neznam sto bi to bilo dobro za vezu :mrgreen:
EdeLa67_ je napisao/la:Eh, kako da nisi? Zar nismo svi ljubomorni na to?vornevljev je napisao/la:Al' se ovdje zaoÅ¡trilo,ja liÄÂno nisam ljubomoran na grudi i guze.![]()
vornevljev je napisao/la:EdeLa67_ je napisao/la:Eh, kako da nisi? Zar nismo svi ljubomorni na to?vornevljev je napisao/la:Al' se ovdje zaoÅ¡trilo,ja liÄÂno nisam ljubomoran na grudi i guze.![]()
heheheh,pa nisam,zaÅ¡to bih ja bio ljubomoran da to neka cura/žena ima,kad je to oku ugodno,a po posljednjim istraživanjima ameriÄÂkih nauÄÂnika,gledanje u te stvari produžuje život,pa bi ja po tome trebao bar sto godina kroÄÂiti zemljom
Iskreno,vala i ja bih !EdeLa67_ je napisao/la:Slobodno ti uscini probisvjet, nece im nista bitiprobisvjet je napisao/la: zato onda ja stalno gledam u zeMske cice![]()
jos kad vidim da su vece od mojih uhhh kako bi je usCinula
![]()
:mrgreen:
cek bolan .... kus' priko reda :mrgreen:vornevljev je napisao/la:Iskreno,vala i ja bih !EdeLa67_ je napisao/la:Slobodno ti uscini probisvjet, nece im nista bitiprobisvjet je napisao/la: zato onda ja stalno gledam u zeMske cice![]()
jos kad vidim da su vece od mojih uhhh kako bi je usCinula
![]()
:mrgreen:
Ja mislim da jesam,zaÅ¡to pitaÅ¡?EdeLa67_ je napisao/la:vornevljev je napisao/la: heheheh,pa nisam,zaÅ¡to bih ja bio ljubomoran da to neka cura/žena ima,kad je to oku ugodno,a po posljednjim istraživanjima ameriÄÂkih nauÄÂnika,gledanje u te stvari produžuje život,pa bi ja po tome trebao bar sto godina kroÄÂiti zemljom
Cekaj Vorn.
Ne kontam vise. Ti si musko jel'? :shock: