Malo se zapitaj!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Q9enU1Id ... re=related
Par rijeĆĀi o naĆ Ā”em "reisu" CeriĆā”u,"imamima","sveĆā”enicima"...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: Par rijeĆāĆĀi o naĆā¦ĆĀ”em "reisu" CeriĆāĆ¢ā¬Ā”u,"imamima","sveĆāĆ¢ā¬Ā”enicima"...
Kuda idu ljudi kao ja ...
Re: Par rijeĆāĆĀi o naĆā¦ĆĀ”em "reisu" CeriĆāĆ¢ā¬Ā”u,"imamima","sveĆāĆ¢ā¬Ā”enicima"...
Boga pitaj cije oni kosti iskopavaju pa lazu.. Mozda su i psece..
A vec sam rekao,da jos uvijek,nisam primjetio neku bitniju slicnost izmedju SPC i vjere u jednoga boga..
A vec sam rekao,da jos uvijek,nisam primjetio neku bitniju slicnost izmedju SPC i vjere u jednoga boga..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Psece, nego. Sortabasista je napisao/la:Mozda su i psece..

Gle Vladike sto podize rep - puuu, Vladike i ...

Kuda idu ljudi kao ja ...
Jer su do sada bili nedodirljivi .Rijeka: Prvi hrvatski sveĆāĆ¢ā¬Ā”enik koji ĆāĆ¢ā¬Ā”e morati u zatvor zbog pedofilije
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doÄi, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

Lahko je hodzama.. oni ne moraju brinuti ni za trziste ni za kvalitet robe..
Jadni narod guta sve..trazeci spas od krize i besparice..
Ali,da li im pomaze Islamska zajednica i koliko??
Ne sjecam se da sam skoro citao neki clanak o tome..
Jadni narod guta sve..trazeci spas od krize i besparice..
Ali,da li im pomaze Islamska zajednica i koliko??
Ne sjecam se da sam skoro citao neki clanak o tome..
Odgovorna Ćā¦Ć¾ena, preuzela je odgovornost u svakom smislu - svaka joj ĆāĆĀast .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doÄi, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

jest svaka cast a ovi nasi svasta rade a nista niko ne priznaje...pred ocima narodu