![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Prudski sporazum
Re: BiH se dijeli na ÄÂetiri teritorijalne jedinice?
Može i na 18 dijelova,što bi to promjenilo...? ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Budimo pošteni,ipak će jednom to da sve ode na tri djela..
Jedan je dio već država Å¡to god mi mislili o tome,pogledajmo istini u oÄÂi..
Pa,ni mi (Hrvati) nismo htjeli ostat pod nikim i eto nas bar zasada samostalni..
Ako Srbi neće,a znamo da neće BiH,njima je to kao da meni sad netko kaže vraća se sve na staro 1990 i SFRJ..??? Oni su svoje osvojili,ponešto izgubili,al RS POSTOJI...
Na kraju krajeva samo bedaci,slijepci.... još vjeruju u Bratstvo i nekakvo jedinstvo...
Jedan je dio već država Å¡to god mi mislili o tome,pogledajmo istini u oÄÂi..
Pa,ni mi (Hrvati) nismo htjeli ostat pod nikim i eto nas bar zasada samostalni..
Ako Srbi neće,a znamo da neće BiH,njima je to kao da meni sad netko kaže vraća se sve na staro 1990 i SFRJ..??? Oni su svoje osvojili,ponešto izgubili,al RS POSTOJI...
Na kraju krajeva samo bedaci,slijepci.... još vjeruju u Bratstvo i nekakvo jedinstvo...
Nemora biti bratstvo al zato treba i mora biti jedinstvo ,.............. zašto se Evropa udružuje ?GRGA je napisao/la: Na kraju krajeva samo bedaci,slijepci.... još vjeruju u Bratstvo i nekakvo jedinstvo...
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

haha,pa covjece,kad sam bio prije 1-2 godine na ovom forumu i sad kad sam nakon toliko vremena dosao ponovo ti mrki jos uvijek pises jednu te istu stvar i pokusavas ostale uvjeriti u svoja uvjerenja. koji si ti jak lik...mrki62 je napisao/la:Pa kad sam ja to pisao i kad sam objašnjavao u svojim izlaganjima da je Alija sudionik dijeljenja BiH , većina me je mrzila zbog toga .tatanka je napisao/la:
SDA nikada i nije bila stranka bosanaca i hercegovaca... neznam kako i poslije 14 godina "petokolonashtva" jos uvijek iznenadjuju sa svojim deklaracijama...
Sve Å¡to se sad deÅ¡ava je dio SDA ( Alijine ) politike , koja je od samog poÄÂetka svedena na podjelu.
Sam Tihić je postavljen na ÄÂelo SDA stranke na nagovor Alije ,............. zaÅ¡to ?!
Pa zato da se sprovede ono što se je prije dogovorilo a nije moglo .
Normalno , moralo se je saÄÂekati tolike godine - pa da oprobaju sad raju , jel se Å¡ta tako može realizovati.

mrki,sta ti mislis o "globalnom konunizmu?"mrki62 je napisao/la:Nemora biti bratstvo al zato treba i mora biti jedinstvo ,.............. zašto se Evropa udružuje ?GRGA je napisao/la: Na kraju krajeva samo bedaci,slijepci.... još vjeruju u Bratstvo i nekakvo jedinstvo...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
DoÅ¡lo bi do globalnog sagrijavanja = yebo bi ko koga stigne, nikome viÅ¡e ne bi bilo hladno ,.... nikome viÅ¡e ne bi bilo ni do mobitela, ni do raÄÂunara, ni do tv , ma ni do sporta ,.... osim do prc prcdadooo_23 je napisao/la:
mrki,sta ti mislis o "globalnom konunizmu?"

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

ti bi bio kao oroz u kokosinjcumrki62 je napisao/la:DoÅ¡lo bi do globalnog sagrijavanja = yebo bi ko koga stigne, nikome viÅ¡e ne bi bilo hladno ,.... nikome viÅ¡e ne bi bilo ni do mobitela, ni do raÄÂunara, ni do tv , ma ni do sporta ,.... osim do prc prcdadooo_23 je napisao/la:
mrki,sta ti mislis o "globalnom konunizmu?"

Aha, .......oroz juri kokoÅ¡ku po ÄÂiÄÂkudadooo_23 je napisao/la:
ti bi bio kao oroz u kokosinjcu
stani koko da ti vidim ,................ oko

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Bosna ne moze funkcionisati nikako u tom smislu(znaci u vidu bilo kakve podjele)! niti je to potrebno. neka ukinu entitete i kantone, a u Ustavu BiH regulisu pitanja sva tri konstutivna naroda i ostalih manjina!
procitao sam sve komentare. posebno su mi zapali ovi od dzemke i imex, jer ih najvise ima
mislim da je vrlo vazno da se aktiviraju i domaci i dijasporci. s tim mislim na sve kojima je stalo do BiH kakva je priznata i izglasata '92!
a sto se tice SDA papana Tihica - nista drugo nije ni bilo za ocekivati!
pitate se sto?
evo, izvolite
http://www.youtube.com/watch?v=FQ9s3G6Ux6M
"pjeva" cojk i ono sto ga ne pita![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
procitao sam sve komentare. posebno su mi zapali ovi od dzemke i imex, jer ih najvise ima
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
mislim da je vrlo vazno da se aktiviraju i domaci i dijasporci. s tim mislim na sve kojima je stalo do BiH kakva je priznata i izglasata '92!
a sto se tice SDA papana Tihica - nista drugo nije ni bilo za ocekivati!
pitate se sto?
evo, izvolite

http://www.youtube.com/watch?v=FQ9s3G6Ux6M
"pjeva" cojk i ono sto ga ne pita
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)